tiistai 8. lokakuuta 2013

Kana ja currydippi

Ostin toissapäivänä kilon turkkilaista jogurttia falafelien kastikepohjaksi, sillä kaupassa ei sen pienempiä myyntipakkauksia ollut tarjolla. Kahden henkilön falafel-kastikkeeseen ei ihan kiloa jogurttia hurahtanut, joten nyt täytyy keksiä käyttöä tuolle lopulle. Mielestäni tämä on varsin terveellinen verso dipiksi. Voisi toimia myös raakojen vihannesten dippailussa!

Currydippi

1 dl turkkilaista jogurttia
2,5 tl curryjauhetta
0,25 tl suolaa
hieman väkevää sinappia

Sekoita kaikki dipin ainekset keskenään sekaisin ja anna maustua jääkaapissa sillä aikaa kun paistat kanasuikaleet. Itse käytin kanan rintafilettä, josta leikkasin suikaleita. Näin sain hieman suurempia dippailtavia paloja kuin käyttämällä valmiita suikaleita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti