keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Tungoksessa


Tämä kuva aamubussista kertoo hyvin päivän fiilikset. Töiden jälkeen ajattelin kipaista kaupungilla katsomassa paitoja töihin. Nyt illalla olen sen verran viisaampi, että keskikaupungilla ei niin vain Pariisissa kipaista. Välimatkat täällä on yllättävän pitkiä ja porukkaa on paljon. Ajattelin käydä Champs Elyseellä, koska siellä kaupat on pisimpään auki. Olisi ollut kuitenkin paljon järkevämpää käydä jossain muualla - vaikka kaupat ei niin pitkään auki olisikaan. Kävin kahdessa vaatekaupassa (Massimo Dutti ja Zara), Massimo Dutti oli vielä ihan ookoo, mutta Zarassa kävin vain kääntymässä. Siellä oli niin älyttömästi porukkaa, ettei työpäivän jälkeisessä väsymyksessä vaan pystynyt ahtautua joukkoon. En usko, että pariisilaiset tosiaankaan käy Champs Elyseellä shoppailemassa. Myös minä aion välttää paikkaa viimeiseen saakka täällä ollessani :D

Kotiin tultuani vaihdoin samantien lenkkikamat päälle. Tarkoituksena oli lähteä juoksemaan läheiseen puistoon (Jardin des Plantes), mutta siellä olikin puistonvartija juuri sulkemassa portteja kun meinasin mennä sisään. Hölköttelin sitten lyhyen iltalenkin sitten asfaltilla. 

Näin muun muassa Ranskan suurimman moskeijan:

Huikeen näköisen talon:

Ja söpön metroaseman:

Lenkin jälkeen kävin vielä paikallisessa S-Marketissa (Monoprix). Voitte vaan kuvitella minkälainen suoritus tämän automaatin käyttäminen oli ranskaksi. Mutta opin, että tummat viinirypäleet on les raisins noirs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti