tiistai 24. lokakuuta 2017

Lounastreffit itseni kanssa


Kuvat ei ole tältä päivältä, eivätkä eiliseltäkään. Ajattelin kirjoittaa blogitekstin vatsatreenistä, jonka tein tänään, mutta olen unohtanut kameran jalan adapterin Ruotsiin - siis sen millä kameran saa pysymään kiinni jalassa. Joten treenin kuvaaminen ei onnistunut. Tein kuitenkin kymmenen minuutin tehotreenin vatsalle. 45 sekuntia liikettä ja 15 minuuttia taukoa. Nyt tuntuu mukavasti vatsalihaksissa :) Kun saan jonkun tänne kuvaamaan, niin lisään treenin blogiin ;)


Kävin muistaakseni viime viikolla yhtenä päivänä syömässä Le Café Marsissa, joka löytyy osoitteesta 11 Rue Augereau. Sinä päivänä mun oli pakko hakea käteistä, koska sitä ei mulla ollut ja meidän työpaikkaraflassa pitää maksaa käteisellä. Ranska😂 Löysin kuin löysinkin pankkiautomaatin pienen kävelyn jälkeen. Kun olin jo reippaan matkan toimistolta kävelyllyt, päätin käydä yksinäni lounastamassa. Googlasin äkkiä hyviä ravintoloita ja löysin Le Café Marsin. Hieman hintavampi lounas kun meidän kanttiinissa, mutta siellä oli mukavia pääruoka + jälkkäri tarjouksia, joten lankesin sellaiseen. Otin pääruoaksi lohen, joka oli paketoitu hienosti levään. Jälkiruoaksi otin vuohenjuustokakun. Oli ihan järjettömän hyvää! Tätä täytyy joskus kokeilla tehdä itsekin :)


Mukavaa viikonalkua! <3



2 kommenttia:

  1. Hitsi toi ruoka näyttää älyttömän hyvältä! Ja etenkin vuohenjuustokakkua kiinnostais maistaa :D Sääli että asun suht kaukana Ranskasta ja tosta kivasta ruokapaikasta...

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että olet löytänyt mun blogiin! Tervetuloa :) Jollain reissulla Pariisiin sitten tässä raflassa käymään ;)

    VastaaPoista