maanantai 8. tammikuuta 2018

Geelikynnet kynsilakalla

Yritin googlata miten kynsilakalla saisi tehtyä geelikynsien näköiset kynnet. Mulla on ollut muutaman kerran geelikynnet, mutta valitettavasti ne ei mulla ikinä ole pysyneet hyvin. Kerran kokeilin akryylikynsiä ja ne pysyi ihan superhyvin! Kuitenkaan mua ei ihan hirveästi kiinnosta sijoittaa sataa euroa kuukaudessa kynsiin. Nopsalla googlettelulla en löytänyt yhtään artikkelia "geeli"kynsien tekemisestä kynsilakalla, joten otin ohjat omiin käsiini. Ostin pari kivan väristä kynsilakkaa ja Seche Viten "geeli"päällyslakan.


Ihan näin alkuun jouduin kertomaan, että jos omilla kynsillä tahtoo edes yhtään sinnepäin näköisiä kynsiä, on niitä kynsiä ensin kasvatettava ainakin se pari kuukautta. Mulla oli ongelmana juuri ennen Ranskaan lähtöä kynsilakan repiminen, joten kynnet olivat todellakin sen näköiset. Pariisissa olen ollut ihan ilman kynsilakkaa ja kynnet hupshuijaa ovatkin kasvaneet melko hyvin vaikka itse sanonkin. Eli numero yksi, kärsivällisyyttä parin kuukauden ajan ;)


Mulla on ollut kasvatuksen apuna nyt parin viikon ajan Mavalan Miracle Nais lakka, joka tosiaankin (ihan itse kaupasta ostettuna) vahvistaa ja kovettaa kynsiä oikein hyvin. Tämän lakan jälkeen laitoin tavallista, värillistä kynsilakkaa muutaman kerroksen. Normaalia lakkaa kannattaa ihan ensimmäiseksi sutia ainoastaan kynsien kärkiin - näin helposti kynsien kärjistä lohkeilevat palaset on turvattuina yhden superkerroksen väliin ;)


Samalla voi hyvin sutia myös kynsien päädyt ja hieman kynnen alle jäävää osaa lakalla, jotta lakkaus varmasti pysyisin mahdollisimman pitkään paikallaan.


Lopuksi sudin Seche Viten Gel Effect Top Coatia. Tämän kynsilakan ohjeessa sanotaan, että sitä tulisi levittää hyvin kuivuneen kynsilakkakerroksen päälle paksu kerros. Okei, se pätee, että kynsilakan tulee olla hyvin kuivunut. Mutta että paksu. No way ainakaan jos multa kysytään. Kokeilin nimittäin eilen lakata ihan sellaisen kerroksen kuin pensselissä tulee ihan mitään kynsilakkapurkin kaulaan siistimistä. Mutta ei. Sain ainoastaan kynnet, jotka meni ihan ruttuun mihin tahansa koskemisesta, vaikka lakka oli kuivunut yön yli nukkuessani.


Tänään laitoin kolme ohutta kerrosta, aina välissä kuivuen, ja voilá! Eivät nämä ihan hirveästi häviä ihka-aidoille geelikynsille, eihän? Mikä kiilto ainakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti