Mun versio coleslawta tehdään majoneesin sijaan turkkilaiseen jugurttiin, joka antaa coleslaw-kastikkeelle täyteläisyyttä, mutta on paljon vähärasvaisempi vaihtoehto majoneesille.
keskiviikko 20. helmikuuta 2013
Coleslaw
Coleslaw on super hyvää! Ihan mun herkku lisukkeena ja vielä niin superterveellistä! Coleslawssa yhdistyy just sopivalla tavalla makea ja hapan, nomnomnomm!
Perusaineiksi coleslawhan tulee kaalia ja punasipulia suikaleina sekä porkkanaa karkeana raasteena. Maustekastikkeen teen turkkilaisesta jugurtista, hunajasta, sitruunamehusta, viinietikasta ja mustapippurista. En mittaile näitä aineksia sen kummemmin, vaan maistelen koko ajan ja lisäilen sen mukaan miltä tuntuu:)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Du skulle bra kunna kocka åt mig med, sällan ja äter hälsosamt :)
VastaaPoistaHaha juu :D Nästa gång jag e i ön kunde vi ha en coleslaw fest! Men de e ju int så svart att laga själv heller :)
Poista