maanantai 2. joulukuuta 2013

Kofeiiniövereitä ja jalkapunttia

No hello! Mä lepäsin koko viime viikon, kun olin niin puhki siitä maanantain treenistä. Kärsin kuitenkin uniongelmista koko viime viikon. Yhtenäkin iltana tuntui yhdeksän aikaan illalla, että nyt kyllä nukahtaa ihan just. Sitten yhtäkkiä olinkin pirteä kuin peipponen ja lueskelin ja yritin saada unta KOLME TUNTIA. Ihmettelin kovasti, että en kai mä nyt ole liikaa treenannut. Mutta älysin vasta tuossa perjantaina, että töissä on tullut ”piristettyä” aivotoimintaa vähän turhankin innokkaasti kofeiinin voimin. Aamuisin heti herättyäni olen napannut pari kofeiinitablettia, ettei herääminen tunnu niin kamalalta. Sitten töissä kahvia - tietysti. Ja sitten vielä tätä niin herkullisen makuista urheilujuomaa, jossa on kofeiinia siinäkin. Tänään olen juonut vain yhden kupin kahvia – pieni päänsärky kyllä on havaittavissa tästä "kofeiinivajeesta". Tänään salille mennessä jo haukotutti kovasti ja oli ihanan ramaiseva olo. Uskon vakaasti, että ensi yönä kyllä uni maistuu :) Ei kofeiiniövereitä enää kiitos!

Tässä nämä syylliset !


Tänään tein jalkatreenin. Samalla ohjelmalla kuin viime viikollakin, hieman sain kuitenkin nostettua toistomääriä / vastuksia – jau!

Jalkatreeni 1h

10 min pyöräily ja juoksu

1. Takakyykky 50 kg, 10 toistoa, 3 sarjaa
2. Prässi (istuma-asento) 130 kg, 10 toistoa, 3 sarjaa
3. Askelkyykkykävely, 2x12 kg käsipainot käsissä, 20 askelta, 3 sarjaa
4. KickBack alataljassa, 40 kg, 8 toistoa (toistomäärät ei lisääntynyt, mutta jalka taisi nousta vähän korkeammalle kuin viimeksi!)

5 min kävely / juoksu matolla

367 kcal, avg 141 / max 175

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti