lauantai 10. helmikuuta 2018

10 km POWERWALK

Me huristeltiin tänä aamuna metrolla Pariisin suurimpaan puistoon (Bois de Boulogne) ja käytiin heittämässä reipas 10 km kävelylenkki. Bois de Boulogne sijaitsee Pariisin keskustan ja La Defencen välissä. Puisto on melkoisen kokoinen, ainakin kolme eri hevostallia mahtuu alueen eri nurkkiin.


Meidän aamu ei alkanut mitenkään erityisen aikaisin, vaan siinä kl 11 maissa suuntasin naapurissa olevaan leipomoon hakemaan aamiaispatonkia ja croissantteja. Mun supersuosikki tällä hetkellä on avokadolla, tomaateilla ja sitruunamehulla kuorrutettu patongin pala.


Bois de Boulogne puisto vaikuttaa olevan kaikenkarvaisten kotieläinten, niin koirien kuin kissojenkin, viikonloppu-ulkoitusparatiisi. Nähtiin myös tyttöporukka, joka valmistautui huispausturnaukseen. Ainoastaan itse Harry Potter puuttui.


Puistossa on ainakin pari kahvilaa, meille iski hirveä jano, joten nautittiin paikalliset Jaffat (Organina) hirmuisen söpössä minikahvilassa Mare Saint-James lammikon vieressä. Tunnelma oli kuin missäkin hiihtokahvilassa!


Ihanaa viikonloppua <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti