Täällä ollaan vieläkin flunssan kourissa. Mangosta vitskuja ja paranemaan! Ajattelinpa jakaa vinkit mangon tarjolle asetteluun. Olen todennäköisesti jotenkin jälkeenjäänyt näiden mangojen kanssa, sillä vasta eilen hiffasin tämän tavan syödä mangoa :D
Mangossa kun on koko hedelmän pituinen siemen, joten sitä ei saa kahtia. Mango kannattaakin leikata tarjolle leikkaamalla se siemenen kummaltakin puolelta pitkittäin:
Tässä vaiheessa mango on kolmessa palassa: kaksi päätypalaa ja se pala, jossa on siemen. Siemenen ympäriltä saa makoisat maistiaispalat ;) Sitten mangon päätypaloihin viilletään varovasti sen kokoiset palat, että ne on helppo napsia suuhun. Palojen viiltäminen varovasti sen takia ettei mangon kuori mene rikki, koska kuori toimii tarjoilualustana.
Lopuksi käännetään mango ympäri työntämällä mangopalat poispäin kuoresta:
Alkoipa tehdä mieli taas mangoa! :D
Kaupassa oli mangot euron kilo! Ja paikka näytti taistelutantereelta kun meikäläiset hamstrasi. No kuitenkin, opettelin tämän jalon kansalaistaidon nyt. Kiitos siitä.
VastaaPoistaVooooww! Oliko vielä hyviä eurolla? Olepa hyvä kansalaistaidosta :D
PoistaOli hyviä. Ehkä parhaat Suomesta ostetut mangot ikinä.
PoistaParasta! Mäki haluun euron mangoja. Mangoluuv<3
Poista