lauantai 10. elokuuta 2013

Muuttoa!

Lähiaikoina on kyllä treenit jääneet vähemmälle, sillä lähes kaiken vapaa-ajan on vienyt muuttamiseen liittyvät aktiviteetit!

Uudessa asunnossa oli parilla seinällä vihreät tapetit, jotka ei oikein natsannut meidän sisustusmaun kanssa, joten päätettiin repiä ne pois ja maalata seinät valkoisiksi. Olen kuullut kaikilta, että tapetin repiminen on valtavan tuskaisa prosessi, mutta me taidettiin olla onnekkaita, sillä tapetti lähti todella helposti pois. Jostain luin vinkin, että kannattaa kostuttaa tapetit ensin vedellä, johon on sekoitettu astianpesuainetta ja meillä se ainakin toimi hyvin!


Tämän viikonlopun ohjelmassa on tapetin alta löytyneiden kolojen pakkelointia, tavaroiden purkua ja vielä viimeisten huonekalujen metsästystä. Maalaus siirrettiin suosiolla ensi viikon hommiksi tässä asunnossa vallitsevan muuttoväsymyksen takia...



Tällä viikolla ajoin ensimmäistä kertaa peräkärryn kanssa! Pikku eksyminen tuli matkanvarrella ja jouduin peruuttelemaan umpikujassa. Keksin hyvän nyrkkisäännön, jottei peräkärry menisi linkkuun auton kanssa: käännä rattia siihen suuntaan, minne peilistä katsottuna kärry on menossa linkkuun!

 

Muuttolaatikot odottavat vielä purkamistaan!



Yksi ensimmäisistä huonekaluista eli juuri sopivasti nurkkaan istuva TV-taso! (Ja mariskooli, joita miehen mielestä on aivan liikaa:D)


Onko blogin lukijoissa ketään astianpesukoneasennustaitoista Tampereen suunnalla? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti