sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Aurinkoinen viikonloppu

Tänä viikonloppuna sain ihan luksus opastusta Pariisilaisiin, kohtuuhintaisiin ravintoloihin. Mun ystävä S. oli käymässä Pariisissa (hänen vanhemmat asuu täällä) ja sain ihan kahden illan verran viettää aikaa hänen kanssa Pariisin ravintoloissa. Luksusta. Perjantain vietimme Latinalais kortteleissa. Kävimme alkudrinkeillä Le Hiboussa ja nautimme alla olevassa kuvassa näkyvät alkumaljat.


Letut, pannukakku, crêpes... Kaikki nämä maistuu mun suussa niin hyvältä! Kun S ehdotti, että lähdetäänkö syömään crêpesejä, niin hyppäsin kymmenen senttiä maasta. Käytiin syömässä suloisessa Candelma ravintolassa crêpesit pidemmän kaavan mukaan. Aloitimme suolaisilla letuilla, mulla oli täytteenä erilaisia sieniä ja jotakin hyvänmakuista tahnaa. Kaikki pääruokaletut on gluteenittomia. Ranskassa syödään crêpsit perinteisesti siiderin kanssa, joten otimme ruokajuomaksi pullon Kupela Sagardoa siideriä. Erittäin helppo siideri ruoan kanssa :)



Lauantai-iltana suuntasimme Le Maraisiin. Alkudrinksut nappasimme Chez Josephinessa . P.S. täällä myös ruoka-annokset näytti tosi hyviltä. 


Jatkoimme syömään luksustapaksia Homies ravintolaan. Tämä rafla on pieni, joten paikka pitää varata etukäteen. Tapakset on melko suuria tässä raflassa, suositus on tilata kaksi tapasta per henkilö, joten noudatimme ohjetta ja tilasimme neljä tapasta jaettaviksi. Tapakset oli oikeaa gourmeeta. Kaikki maut sopivat niin hyvin yhteen kuin vaan olla voi. Mun lemppari oli mac&cheese pallot ;)


Raflan vessassa oli suurin ikinä palasaippua :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti