maanantai 8. heinäkuuta 2013

Miten saada festariviikonlopusta sporttisempi?

Viime viikonloppuna juhlittiin Baltic Jazzin merkeissä Dalsbrukissa Kemiönsaarella. Monet tulivat paikalle veneellä - satama oli täynnä toinen toistaan hienompia veneitä! Mutta mä menin pyörällä ;)


Sain kyllä menomatkalla kyydin Saloon, josta matkaa oli enää 70 km. Menomatkaan meni kolmisen tuntia ja matkaan kuului lauttaosuus Angelniemessä. Niin ihanaa kesäfiilistä:) Menomatkalla olisi tehnyt mieli pysähtyä kahville vaikka lauttaa odotellessa, mutta olin ennen kymmentä liikkeellä, joten kesäkahvilat olivat vielä suljettuina...

Postiauton kanssa lautalla!


Paluumatka olikin hieman pidempi, sillä tarkoituksena oli ajaa suoraan kotiin Espooseen. Matkaan lähtö kuitenkin venyi auringonoton ja edellisen illan juhlien jälkeisen elpymisen seurauksena lähemmäs kolmea iltapäivällä, joten mut noukittiin auton kanssa kyytiin Kirkkonummelta. Paluumatkalle kertyi kuitenkin kilometrejä 120 ja aikaa meni 5h40min. Sykemittarin mukaan kaloreita paloi 2600 kcal, keskisykkeen ollessa 130 lyöntiä / minuutti.


Me aloitimme Baltic Jazzin juhlimisen kroketin pelaamisen merkeissä naturligt på svenska niin kuin ruotsinkielisellä saarella kuuluu!


Yhden juhlajuoman korkista löytyi ihana mietelause:


Pyöräily otti kyllä veronsa, sillä nyt mun vasemman käden pikkurilli ja nimetön eivät suostu suoristumaan, eivät sitten millään. Onko kellekään muulle käynyt vastaavaa?

2 kommenttia:

  1. cyclists' palsy. kyllä ne siitä joskus oikenee.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kyl nii jees!!:) haha vähä jännä noi sormet

    VastaaPoista