Marinadi kanalle
0,5 dl oliiviöljyä (valkosipulilla maustettua)
0,5 dl rypsiöljyä
2 rkl itruunamehua
nippu ruohosipulia
3 kynttä valkosipulia
0,5 rkl merisuolaa
1 tl mustapippuria
1 tl sitruunapippuria
Silppusin ruohosipulin saksilla ja murskasin valkosipulin kynnet. Sitten sekoitin kaikki marinadin ainekset sekaisin ja laitoin marinadin kanafileiden kanssa tiukkaan käärittyyn muovipussiin ja jääkaappiin reiluksi tunniksi.
Marinadiaineksia |
Matkalla jääkaappiin! |
Söimme kanat uusien perunoiden, sillin ja meloni-salaatin kanssa :)
Nam! Pitää kokeilla 8)
VastaaPoistaJuu oli hyvää, suosittelen! Ja tuo lihan itse marinointi sujuu niin yllättävän helposti :) Merisuolan voi korvata ihan tavallisella suolalla, mutta se oli meidän kaapista päässyt loppumaan.
Poista