tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ruohosipulimarinadi kanalle

Eilen oli grillauspäivä! Päätin käyttää puutarhan antimia hyväkseni ja marinoin kanan rintafileitä ruohosipulilla.

Marinadi kanalle

0,5 dl oliiviöljyä (valkosipulilla maustettua)
0,5 dl rypsiöljyä
2 rkl itruunamehua
nippu ruohosipulia
3 kynttä valkosipulia
0,5 rkl merisuolaa 
1 tl mustapippuria
1 tl sitruunapippuria

Silppusin ruohosipulin saksilla ja murskasin valkosipulin kynnet. Sitten sekoitin kaikki marinadin ainekset sekaisin ja laitoin marinadin kanafileiden kanssa tiukkaan käärittyyn muovipussiin ja jääkaappiin reiluksi tunniksi.

Marinadiaineksia

Matkalla jääkaappiin!

Söimme kanat uusien perunoiden, sillin ja meloni-salaatin kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu oli hyvää, suosittelen! Ja tuo lihan itse marinointi sujuu niin yllättävän helposti :) Merisuolan voi korvata ihan tavallisella suolalla, mutta se oli meidän kaapista päässyt loppumaan.

      Poista