torstai 4. tammikuuta 2018

Vuoden ensimmäinen hiihtolenkki


Tulin juuri hiihtolenkiltä. Heitin S:n töihin kl 07:30 ja suuntasin sen jälkeen suoraan ladulle. Västeråsissa on +3C eikä luonnonlunta ole nimeksikään, ainoastaan jäätä pitkin katuja. Tekolatua on kuitenkin jopa alla olevassa kuvassa punavalkoisella merkattu 2,5 km! 


Latu oli yllättävän hyvässä kunnossa ja sukset luisti - huolimatta 12 vuotta vanhoista suksista ja parkkipaikalla, juuri ennen lenkkiä tekemästäni pikavoitelusta. Hiihdin lenkin viisi kertaa ympäri eli yhteensä 12,5 km. 



Sain joululahjaksi hartaasti toivomani kuulokkeet, jotka vaimentavat aktiivisesti ympäriltä tulevia ääniä. Aikaisemmin, kun olen yrittänyt tavallisilla nappikuulokkeilla kuunnella musiikkia hiihtäessä, volyymin on saanut kääntää kaakkoon ja silti suksien suhina kuuluu. Nyt kuitenkin sain ihan rauhassa kuunnella kirjaa kuulematta mitään muuta kuin lukijan äänen. Aloitin eilen kuuntelemaan Therese Lindgrenin toista kirjaa ei "Vem bryr sig?". Kirja kertoo hänen omasta matkastaan kohti veganiutta ja on oikein inspiroiva teos!


Nyt siemailen kotona toista kuppia teetä ja nautin siitä, että tänään ei ole mitään ihmeellistä ohjelmassa. Lupasin tehdä tänään (kuten eilenkin) ruokaa uudesta kokkikirjasta "Vego på 30 minuter". Sain kirjan S:ltä joululahjaksi ja siinä on kasvisruokareseptejä, jotka saa loihdittua kirjan mukaan 30 minuutissa. Multa meni kyllä eilisen reseptin tekemiseen ainakin tunti :D Katsotaan kauanko tänään menee. Suunnitelmissa on myös käydä illalla leffassa. Mä haluaisin käydä katsomassa uuden Solsidanin - se sarja on nimittäin ihan mun lemppari! Mutta katsotaan mihin me päädytään ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti