lauantai 25. toukokuuta 2013

I love road biking!

Kävin taas polkemassa! Käytiin ajamassa noin 60 km lenkki pitkin aurinkoisia maanteitä (avg 124, max 162). Aikaa reissuun kului 3h 10min ja kaloreita paloi 1300 kcal, mikä on enemmän kuin kahdesta mun lemppari Pandan valkosuklaalevystä tulee! Hurraa! Osaan parhaiten laskea kaloreita pohtimalla kuinka paljon jotain herkkua saan sillä määrällä syödä :D Ihan huikeeta, että näin kivalla lenkillä on näin positiivinen vaikutus herkuttelun mahdollistumiseen. Yrittäkää vaan väittää mulle miksi urheilua ei kannattaisi harrastaa!

      
 Oli niin lämmin sää, että pyöräilypaita joutui ohjaustankoon roikkumaan ja ihan tuubitopissa ruskettumisen toivossa pääsi ajamaan :)

 
Ihanaa Suomi-maisemaa! Ajettiin Hvitträsk-järven ympäri, jonka laitamilla huomenna tullaan Giro'd Espoo ajamaan. Muutamia valmiina huomisia pyöräilijöitä odottelevia opastekylttejäkin nähtiin matkan varrella. Oli kuitenkin sen verran vauhti päällä niiden kohdalla, että ei kuulema saanut jäädä kuvailemaan ;) Ihan hyvä niin, ettei ihan turismiksi lenkki mennyt!


Oltiin nälkäkuoleman partaalla paluumatkalla ja matkalle osui loistavasti maailman söpöin pikkugrilli, josta napattiin masuun vähän porilaisia! Ei ole kyllä grilliruoka näin hyvältä pitkään aikaan maistunut, saattoihan sillä 60 km lenkillä olla jotakin vaikutusta asiaan ;)


On se pyöräily vaan niin mahtavaa puuhaa! Voin lämpimästi suositella ihan kenelle vaan! Ja etenkin heille, joilla on painonpudotussuunnitelmia, sillä polkiessa maisemat vauhtuvat nopeasti ja pyöräilykilometreja ja kulutettuja kaloreita tulee nopeammin kuin ehtii asiaa edes ajatella :) Ehkä mun pitää sinne salillekin pikku hiljaa palata. Jäi vaan kamalat traumat, kun viime keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen salilla tekemässä jalkatreenin ja jalat oli ihan mie-let-tö-män kipeinä sen jälkeen kolme päivää :D Olen kyllä kokenut treenistä aiheutunutta lihaskipua ennenkin, mutta mikään ei ole ollut tälläistä kuin kuuden viikon salitauon jäljiltä! D:

2 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu kans yksi pyöräilyn rakastaja!

  Lisäisin vaan, et pitkän matkan ajoon kannattaa olla siihen sopiva pyörä, sulla näyttää olevankin tosi hyvä ajopeli! :)

  http://badglitter.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonolla pyoralla kuluukin sitten viela enemman kaloreja hehehh ;) Pyoraily on kylla huippua! Ensi viikonloppuna sitten taas =)

   Poista