maanantai 13. toukokuuta 2013

Maanantai ja paluu arkeen!

Nyt on palattu lomilta - aina niin vaikeaa, ainakin mulle! Kävin tänään hyvin vastahakoisesti juoksemassa 30 minuuttia, mutta kyllä fiilis kasvoi taas juoksuminuuttien kertyessä. Lomalta paluu on vaan niin hankalaa, ainakin mulle. Kun on ollut huippukiva loma ja sitten pitäisi taas alkaa oikeasti tekemään asioita kunnolla! Onko kellään muulla vaikeuksia kääntää lomamoodia pois ja vaihtaa se arkimoodiin?

Tänään kävin juoksemassa 30 minuuttia kuluttaen reippaat 300 kcal. Lenkin puolivälissä tein viisi 15-30 sekunnin vetoa 30-45 sek palautuksin. Nämä reippaammat pätkät tein ennemmin henkisen hyvinvoinnin kuin kropan hyvinvoinnin takia - juurikin karkoittaakseni tämän lomamoodin mun päästä :D

Kävin tänään hakemassa Plantagenista kukkia kotiinpaluupiristykseksi ja bongasin samalla stevia-kasvin!!! En ole ajatellut, että sitähän voisi itsekin kasvatella. Itse en kuitenkaan ole superinnostunut steviasta, mutta jos joku on, niin kokeilkaa ihmeessä kasvattaa sitä näin kesän lähetyessä itse!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti