maanantai 16. lokakuuta 2017

Viikonloppu eteläranskassa



Mulla on ollut ihan huikea viikonloppu, ranskalainen kaverini oli järjestänyt ihan uskomattoman synttäriviikonlopun veneretkineen ja viinitilavierailuineen. En ole ikinä ollut yhtä pitkillä ja aktiviteettirikkailla synttäreillä! Synttärit alkoivat lauantai-iltapäivällä lounaalla, jonka jälkeen lähdettiin autoilla yllätysaktiviteettiin. Vasta paikanpäällä tajusimme, että hän on vuokrannut meille veneen! Ajelimme pienen matkan ja pysäköimme veneen matalikkoon ja aloimme nauttia ranskalaisista herkuista.



Ilta jatkui paikallisessa yökerhossa sinne aamuviiteen saakka. En muista milloin olisin viimeksi samanlaista suoritusta tehnyt. Varmaan opiskeluaikoina. Unta viime yönä tuli noin kolme-neljä tuntia, koska myös tälle päivälle oli suuniteltua ohjelmaa! Aloitimme aamupäivän brunssilla, joka ranskalaiseen tapaan on erittäin makea. Makeaa patonkia, croisantteja ja lettuja nutellalla. Brunssin jälkeen hyppäsimme taas auton kyytiin kohde tuntemattomaan, joka vasta paikanpäällä paljastui viinitilavierailuksi!


Ei tarvise varmaankaan mainita, että tähän viikonloppuun ei mahtunut liikuntaa. Mutta flunssa tuntuu nyt olevan voiton puolella (kop, kop!), joten ensi viikolla toivottavasti!

Oikein hyvää viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti