sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Notre Dame ja Marche deux Fleurs


Täällä on vielä jatkunut flunssasta toipuminen. Kävin kuitenkin iltapäivän lopulla rennolla kaupunkikävelyllä. Moikkasin myös Notre Damea, joka on yksi mun ehdoton suosikki Pariisin nähtävyyksistä.


Iltapäivällä alkoi sataa ja satuin juuri silloin olemaan pariisilaisen ystäväni suositteleman mehubaarin (Le Paradis du Fruit) vieressä. Istahdin nauttimaan porkkana-ananas-korianteri smoothien ja ison hedelmäsalaatin. Tämä on melkoisen turrepaikalla, joten hinnat on sen mukaiset. Mutta oikein hyvää, ei mitään valittamista laadussa.


Hedelmäisen välipalan ja turistien ja poliisien täyttämän Notre Damen alueen jälkeen jatkoin matkaa paikalliseen kukkakauppaan Marche deux Fleurille, jossa taitaa ollut englantilaiset kuninkaallisetkin piipahtaneet. Ylimääräisiä kukkia kasvatettiin katolla 😁


Kävin myös Sephorassa, Zarassa ja HM:ssä. Mukaan tarttui Sephorasta meikin pohjustusvoide sekä HM:ltä ripsen taivutin. Zarassa pari hyvin potentiaalista mekkoa, jotka meinasin ostaa, mutta Zaran mekot on niin minimaalisen lyhyitä tällaiselle pitkälle pohjoismaalaiselle, joten eivät päässeet uuteen kotiin.


Ripsien taivuttamisesta puheen ollen, en oikeastaan tarvitse itse ripsen taivutinta, mutta niitä tyynyjä taivuttimeen! Miten ihmeessä löytää pelkästään niitä tyynyjä? Multa meni nimittäin se tyyny rikki perjantaiaamuna ja nyt viikonloppuna olen käynyt useammassa kaupassa penkomassa, mutta mistään ei ole löytynyt pelkästään tyynyjä. Vinkkejä otetaan erittäin mieluusti vastaan!


Varasin tänään liput tämän kuukauden lopulle Saint-Jacquel Toweriin! Torni on auki ainoastaan torstaista sunnuntaihin ja sisään vierailulle pääsee ainoastaan ostamalla opastetun 50 minuutin kierroksen. Kierrokselle otetaan ainoastaan viisi henkilöä kerrallaan. Olen kuullut, että tämä on hieno, joten kuten Borat sanoo - excitement is high! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti