torstai 26. lokakuuta 2017

Iltalenkki Seinen rannoilla


Kävin eilen juoksulenkillä ensimmäistä kertaa flunssan jäljiltä ja voi että miten jalat vaan lensi eteenpäin! Ajattelin aluksi juosta vain vajaan puolisen tuntia, mutta juoksu kulki niin hyvin, että juoksinkin enemmän. Lähdin kotiovelta kohti Bastillen aukiota ja jatkoin matkaa moikkaamaan Notre Damea. Täällä eletään niin mulle sopivaa vuorokausirytmiä, sillä en missään tapauksessa ollut ainut iltamyöhän juoksija, vaan pitkin Seinen rantoja meni vähän joka suuntaa lenkkeilijöitä :)


Seinen rannassa menee kummallakin reunalla kuvissa näkyvät juoksuraitit. Juoksin yhteensä noin 45 minuuttia ja matkaa kertyi noin 7 km. En ole ladannut lähiaikoina sykemittaria, joten ihan tarkkoja speksejä ei jäänyt historiankirjoihin.


Kotiin tullessa vastassa oli talonhoitajan kissa. Hän on niin suloinen, siis tämä kissa. En yleensä tykkää kissoista kovin paljoa, kun ne vaikuttavat niin arvaamattomilta. Mutta tämä yksilö on kyllä sulattanut mun sydämen <3


Täällä lenkkeillessä huono puoli on se, että liikennevaloja sattuu kohdalle jos ei ihan pelkästään Seinen rannassa juokse. Keksin kuitenkin, että sehän on mitä mahtavin paikka tehdä kyykkyjä - joten eipä enää liikennevalot haittaa ;)

PS. nämä paikalliset on kyllä söpön hauskoja. Yksikin mies juoksi toppaliivi päällä vaikka lämpötila on yli +15 C. Mulla oli hihaton toppi ja hiki tuli....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti