tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kuulumisia!

Kävin ekalla ulkomaan työmatkallani viime viikolla. Oli kyllä virkistävää, vaikkakin rankkaa aikaisine aamuherätyksineen ja tiiviine aikatauluineen. Menomatkalla herätyskello oli soimassa klo 4.15, huuh!


Ennen reissua Boratia lainatakseni: Excitement is high!


Letut ovat mun suurta herkkua! Oli pakko napata pari nassuun aamiaisella, kun niitä oli kerrankin tarjolla! Hetkeen eivät moiset herkut kuuluneetkaan mun ruokavalioon. Oli pakko ottaa edes muutaman päivän dieetti ennen Fitnessmallikisan kuvien ottamista. Mulla meni kyllä niin pipariksi tämä kisoihin valmistautuminen tuon onnettomuuden takia, mutta nyt ainakin osallistun juuri sellaisena kuin olen ilman mitään kummempia ihmeitä verrattuna tavalliseen elämääni :) Eli jos tälläinen sporttinen terveellisillä elämäntavoilla ja -asenteilla varustettu tyttö kelpaa kisaan, niin täältä tullaan!


Mulla oli muutama tunti vapaa-aikaa ennen paluulentoa, joten käytin sen kaupungilla pyörimiseen. Sää oli muuten koko reissun ajan tosi aurinkoinen ja ihana, mutta sitten kun mulla oli pari tuntia vapaa-aikaa, satoi koko sen ajan! Ihmettelin mikseivät ihmiset käytä sateenvarjoa, vaikka vettä tuli taivaalta ihan kiitettävästi. No syy selvisi, kun munkin sateenvarjo kääntyi ympäri tuulessa :D 


Tanskan kaduilla oli ihan etelän tyyliin vaatteita kadulla saakka esillä sateesta ja viileähköstä säästä huolimatta! Oli kiva huomata, että Tanskassa pärjää ihan hyvin ruotsillakin tavallisissa keskusteluissa esim. kaupassa tai lentokentällä :) Jotkin jutut tosin menivät yli ymmärryksen, mutta tanskalaiset mieluummin vaihtoivat tapaa sanoa asian kuin olisivat vaihtaneet englanniksi. Hauskaa!



Paluumatkalla pääsin ekaa kertaa shoppailemaan Victorias' Secretillä! Ostin pari hurmaavan tuoksuista vartalovoidetta. Olen aika huono rasvaamaan ihoani, mutta näiden tuoksujen motivoimana varmasti kunnostaudun tässä asiassa :)


Treenishortsit ja paita olivat pakattuna laukkuun, mutta harmi vaan, aikaa ei jäänyt treenaamiseen tällä reissulla :(

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Juoksulenkki!!!

MÄ KÄVIN JUOKSEMASSA! Hurraa! Olipa ihanaa piiiitkästä aikaa <3




Juoksin 40 minuuttia ja 5 km. Oli parasta! Kyllä kuukauden treenitauko tekee ihmeitä, kun ihan tavallinen lenkki tuntuu niin mahtavalta :D

Kotona puristettu appelsiinimehu

Ostin jokin aika sitten Ikeasta sitruspusertimen ja olen nyt innostunut pusertamaan itse appelsiinimehua. Itsepuristettu mehu on niin paljon paremman makuista kuin kaupasta ostettu - ja varmasti ilman mitään lisäaineita. 



Hyvää ja terveellistä! Vielä kun laittaa mehun nätisti lasiin ja koristelee appelsiiniviipaleella niin kyllä maistuu! Olen säilyttänyt appelsiineja mehua varten jääkaapissa, jotta mehu olisi ihanan kylmää sitten kun sitä puristaa. Tässä voisi käyttää vielä mielikuvitusta ja tehdä omia sekoituksia verigreipistä ja vaikkapa limestä!

torstai 25. huhtikuuta 2013

Aerobinen 1h 45min

Tänään alkoi mun kesädietti ja liikunta! Eli sairaslomalla vallinnut (ja vähän sen jälkeenkin) valkosuklaan mässäys saa nyt jäädä! En tiedä jos joku muistaa, kun pelkäsin sairasloman alussa lihovani valtavasti. Olen kuitenkin laihtunut 2,5 kg! Tiedä sitten onko se vain nestettä tai lihasten kuihtumista, mutta enpä ainakaan lihonut, mistä olen tosi tyytyväinen, kun olen tosiaan syönyt vähän sitä mitä sattuu. 

Tänään kävin kunnon 1h 45min aerobisella kävellen. Oli huikean aurinkoinen kevätsää! Sykkeet tosin oli tavallista korkeammalla tänään. Ei kyllä pitäisi olla ainakaan liikunnasta aiheutunutta ylirasitusta näin melkein kuukauden levänneenä :D Mutta ehkä se on vaan jotakin matkaväsymistä ja liikuntaan tottumattomuutta... Kuinka moni saa kävellessä (!!) sykkeet 150?



Edit: Peppuun ei enää satu eikä tullu edes kipeeks tästä! Hurraa!

Tapas!

Kävin parin päivän Tanskan reissulla. Illastimme toissa päivänä oikein mukavassa tapasravintolassa, Propagandassa, joka sijaitsee Tanskassa Ålborgin kaupungissa. 

Valitsin kattavasta menusta perunasosekeittoa, sammakon reisiä (!!), lammasta, ankkaa ja carpaccioa. En ole aikaisemmin syönyt sammakkoa. Se maistui melkolailla samalta kuin kana, mutta oli koostumukseltaan sitkeää. En ehkä toiste söisi kyllä sammakkoa, mutta tulipa sekin kokeiltua :D


Jälkiruoaksi otin creme brûléeta. Aina varma vaihtoehto, tälläkin kertaa oli todellista herkkua. Creme brûlée tarjoiltiin marjojen ja kinuskikastikkeen kanssa. Bueno - ei voi muuta sanoa!


Suosittelen pistäytymistä tässä ravintolassa, mikäli joskus sattuu eksymään Ålborgiin ;)

torstai 18. huhtikuuta 2013

Täytetyt kesäkurpitsat

Kesäkurpitsakokeilut jatkuvat eilen jauhelihalla täytetyillä kesäkurpitsoilla. 

Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1 iso kesäkurpitsa
400 g naudan jauhelihaa
sipulia
valkosipulia
yrttejä (timjami, basilika, rosmariini, persilja, korianteri)
pippurisekoitusta
suolaa

Kesäkurpitsojen kaivertaminen oli hankalampaa kuin mitä olin ajatellut. Kurpitsan kuori menee yllättävän helposti rikki, joten siinä sai olla tarkkana. Kaiversin kurpitsoista niin paljon sisusta pois kuin suinkin uskalsin kuoren rikkoutumisen pelossa. Ota kaiverrettu kurpitsa talteen, sen lisätään jauhelihaseokseen! :)

Kurpitsojen kaivertamisen jälkeen kuullota sipulit. Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon yrtit, mausteet ja kuullotetut sipulit sekä kaiverretut kesäkurpitsan sisukset. Laita kaiverretut kesäkurpitsat leivinpaperille ja täytä jauhelihatäytteellä. Anna paistua uunissa noin 20 min. Päälle voi ripotella vielä juustoa, esimerkiksi mozzarellaa! Tämä mun versio oli tällä kertaa aika ripped - ilman juustoa :D







Täytetyn kesäkurpitsan seurana maistuivat uunissa kypsytetyt bataattikohkot ja tomaatti-rukola -salaatti :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Täydellinen päivällinen!

Kokattiin Annun kanssa täydellinen päivällinen lauantaina. Alkupaloiksi portobello-sieniä kevätsipuli-pekoni-täytteellä, pääruuaksi zucchini-kylmäsavulohi-pastaa ja päivällisen kruunasi marenkiunelma pavlova valtaisan kahvin kera. Mun kesäkurpitsaviha on mennyttä!








Zucchini Bolognese

Olen aina vihannut kesäkurpitsaa, mutta eilen Annu sai mut tykkäämään tästä ihanasta vihanneksisesta! Ihan uskomatonta, kun tehtiin kylmäsavulohi-kesäkurpitsa-pastaa. Tänään innostuin vielä kokeilemaan kesäkurpitsalla ja tein lounaaksi kesäkurpitsa bolognesea :)


Zucchini Bolognese

Bolognese-kastike

400g naudan jauhelihaa
250g miniluumutomaatteja
1 salottisipuli
3 valkosipulin kynttä
timjamia
basilikaa
suolaa
pippuria

Zucchini

1 kesäkurpitsa
1 salottisipuli
1 valkosipulin kynsi
suolaa
pippuria


Ensin valmistin bolognese-kastikkeen. Kuullotin sipulit ja siirsin ne odottamaan siksi aikaa kun paistoin jauhelihan. Jauhelihan kypsennyttyä lisäsin sipulit, tomaatit ja mausteet ja annoin hetken maustua.

Seuraavaksi kuullotin sipulit ja lisäsin kesäkurpitsat mariksi minuutiksi pannulle. Lisäsin joukkoon hieman sormisuolaa pippurisekoitusta.


Sitten vaan kesäkurpitsat ja bolognese-kastike lautaselle, retiisejä, siemensekoitusta ja oliiviöljyä pinnalle ja nauttimaan!

torstai 11. huhtikuuta 2013

Maailman helpoimmat alkupalat!

Ajattelin jakaa täällä vinkin maailman helpoimpiin alkupaloihin, joita on myös helppo muunnella. Pohjana tässä toimii ruissipsit, itse tykkään etenkin valkosipulin makuisista! Ruissipsin päälle levitetään tuorejuustoa, mun lempparina on ruohosipuli. Tuorejuustoon sopivan maun mukaan päälle ripotellaan vielä jotakin yrttiä tai vihannesta. Ruohosipulituorevoin kanssa sopii ylläriylläri ruohosipuli! 


Joskus olen laittanut myös miniluumutomaatin viipaleita sipsien päälle - toimii!

Haaste!

Mun on pitänyt jo pitkään vastata mulle haasteen lähettäneille, mutta aina kun olen saanut haasteeseen vastattua, onkin jo seuraava haaste tullut! Eli vastaan tässä samassa nyt kaikkiin haasteisiin jotka mulle ovat tulleet, koska kyseessä on sama haaste :)

Ohjeet:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 asiaa minusta:
1. Rakastan ruoanlaittoa.
2. Liikunta on mulle lähes yhtä tärkeä juttu kuin syöminen ja nukkuminen.
3. Pidän aikaisista aamuista ja haluaisin olla aamuvirkku, vaan en ole...
4. Harrastin ennen ratsastusta ja mun sisällä asuu varmasti aina pieni heppatyttö :D
5. Vihaan siivoamista.
6. Olen jo pitkään halunnut aloittaa blogin kirjoittamisen, mutta vasta tämän vuoden alussa olin kerännyt itselleni tarpeeksi rohkeutta.
7. Suosikkijuomani ovat maito ja kahvi.
8. Opiskelen DI:ksi.

9. Tykkään matkustella, mutta tämän hetkinen tilanne ei anna mun tehdä sitä niin paljon kuin haluaisin.
10. Mulla on jatkuva koirakuume!
11. Joskus vielä haluaisin toteuttaa heppatytön unelman ja ottaa ylläpitoon hevosen vaikka puoleksi vuodeksi. (Jos jollain on heppa vaikka vaihdon ajaksi vailla hoitopaikkaa, niin ilmoittaudun! :D)

Minä heppatyttönä!

Miian 11 kysymystä minulle:
1. Miten montaa kieltä osaat puhua?

Puhun sujuvasti kolmea kieltä: suomea, ruotsia ja englantia. Lisäksi olen lukenut pitkän saksan, mutta siitä sujuvuudesta en ole niin varma :D
2. Mikä on unelma matkakohteesi?

Niitä on tosi monta! Lontoo (sinne onkin liput varattu toukokuulle), Dubai, Peking, Gold Coast Australiassa, Etelä-Afrikka näin muutamia luetellakseni ;)
3. Mistä keksit blogisi nimen?

No se tuli ihan blogin aihepiiristä!
4. Mikä oli lempiaineesi koulussa?
Liikunta, äidinkieli, matematiikka. 
5. Mitkä ovat huonoin ja paras luonteenpiirteesi?
Huonoin luonteenpiirteeni on varmasti temperamenttisuus (toisinaan hyväkin piirre;) ), paras saattaisi olla positiivisuus ja aktiivisuus.
6. Mikä on lempivuodenaikasi?

KESÄ!
7. Tilaatko jotain lehteä, mitä?
Muscle&Fitness Hers
8. Pidätkö enemmän juoksemisesta vai pyöräilystä?
Pyöräilystä, absolutely! :)
9. Mikä on lempivaatteesi?
Villapaita ja joustavat farkut.
10. Pahin ruoka jonka tiedät?
Kesäkurpitsa :D
11. Oletko aamu- vai iltavirkku?
Ehdottomasti iltavirkku.

Suvin haastekysymykset:
1. Inhokki ruoka?
Kesäkurpitsa
2. Maa jossa haluisit käydä ja miksi?
Monissa, mutta ainakin Arabiemiraattien Dubaissa, koska mun mielestä on mielenkiintoista miten ihmiset on rakentanut niin kuivalle maalle toimivan kaupungin!
3. Lempinimesi?
Malinn
4. Unelmaduunisi?
Jotakin mielenkiintoista ja haastavaa!
5. Mukavin lapsuusmuistosi?
En mä muista! Varmaan uiminen meressä!
6. Lempi lehtesi?

Muscle & Fitness Hers
7. Oletko matkustellut?
Olen juu :)
8. Jos olisit päivän joku muu, niin ketä?
Olisin mies :D
9. Oletko ale-shoppailija?
Kyllä, vaikka en ruuhkista tykkääkään!
10. Kesä vai talvi, miksi?
Kesä, silloin ei tarvi pukee koko vaatekaappia päälle!
11. Osaatko eri kieliä?
Joo. Suomea, ruotsia, englantia ja saksaa!

Matkustelua!

T_T:n haastekysymykset:
1. Mikä on suurin haaveesi?
Valmistua ja saada unelma työpaikka sekä läheisille ihmisille pitkä ja terve elämä.
2. Mitkä asiat saavat sinut iloiseksi?
Perhe ja ystävät, liikunta, onnistuminen, koirat, siisti koti :D
3. Mitä asioita arvostat vastakkaisessa sukupuolessa?
Rehellisyys, avoin kommunikointi ja hyvä peppu!
4. Pidätkö enemmän ryhmä- vai yksilölajeista?
Kummistakin, vaikka enemmän olenkin yksilölajeja harrastanut.
5. Onko sinulla hyvä itsekuri?
Toisinaan :D
6. Inhokkiruokasi?
Kesäkurpitsa
7. Oma esikuvasi?
Kropan puolesta Margret Gnarr, muuten elämässä en oikein osaa sanoa...
8. Onko sinulla jotain mottoa?
Sataprosenttisesti!
9. Karkki vai suklaa?

Suklaa
10. Kadehditko toisia ihmisiä?
Harvemmin kyllä...
11. Onko sinulla hyvä itsetunto?
Toisinaan on, mutta huonoina päivinä ei.

Jennin haastekysymykset:
1. Pidätkö itsestäsi sellaisena kuin olet?
Vaihtelevasti...
2. Minkä yhden asian muuttaisit itsessäsi/ulkonäössäsi jos saisit siihen mahdollisuuden?

Olisin hoikempi.
3. Miten selität sanan rakkaus?

Syvää välittämistä ja tervettä riippuvuutta<3
4. Lempi ajanviettotapa?

Urheillen hyvässä seurassa tai sitten vaan muuten hengailua hyvässä seurassa.
5. Koetko olevasi hyväpalkkainen?

En, mutta toivottavasti tulevaisudessa joo :D
6. Lempi juoma?

Maito ja kahvi.
7. Seuraatko urheilua?

Jonkin verran, mutta en kovin tarkasti.
8. Mitä odotat eniten kesässä?

Aurinkoa ja lämpöä!
9. Pidätkö talvesta?

Joo! Kunhan on lunta eikä räntää.
10. Osaatko hiihtää?

Osaan, mutten ole kovin nopea.
11. Tärkeimmät asiat elämässä?

Poikaystävä, perhe, ystävät ja terveys.

Catarinan 11 kysymystä:
Mikä on lempiruokasi?
Niitä on tosi monta! Mutta sanotaan nyt vaikka että mikä tahansa riistaruoka :)
Mikä on päiväsi kohokohta?
Treenin jälkeinen hurmos! Sekä tietty nukahtaminen ihanuuden viereen ;)
Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Poikaystävä, perhe, ystävät, liikunta, ruoka, terveys, hoidettavien hommien siirtäminen "done"-listalle :D
Miten rentoudut?
Useimmiten liikkumalla tai katsomalla elokuvaa tai hyvää sarjaa. Vaeltamalla, jos haluan megarentoutumista :)
Suosikki urheilulaji?
Sali, pyöräily, suunnistus ja ratsastus.
Mitkä kolme asiaa on sinulle kaikkein tärkeimmät?
Poikaystävä, perhe ja kaverit.
Lempiohjelma?
Solsidan on ikuinen suosikki. Tällä hetkellä myös Scrubs ja Ankara isäntäperhe rulaa!
Mikä motivoi sinua elämässä?
Treenin jälkeinen ihana olo ja ystävät sekä erilaiset saavutukset kuten opintopisteiden tipahtaminen opintorekisteriin :D
Parasta treenimusaa?
Jokin uusi hittibiisi :D
Mitä haluat saavuttaa elämässäsi?
Hyvä työ ja perhe!
Mikä on paheesi?
Sormien naksuttelu.

Vaellusrentoutumista nuotion ääressä :)

Lerikan haastekysymykset:
1. Millainen on unelmavartalosi? 
Hoikka mutta lihaksikas.
2. Urheiletko päivittäin? 
Kyllä! Paitsi nyt kun oon vähän rampana...
3. Mitä mieltä olet kuntosaleista?
Jesjesjee!! Hyvä juttu :D
4. Mitä syöt? 
Perusruokaa. Olen kaikkiruokainen.
5. Mitä teet työksesi? 
Olen harjoittelijana oman alan hommissa.
6. Mitä haluaisit tehdä työksesi? 
Insinööritöitä :)
7. Mikä on sinun bodausanthem??
Vaihtelee aikalailla, mutta jotain menevää tietty!
8. Mikä naisissa/miehissä ulkoisesti viehättää?
Reippaus ja hyvä itsetunto näkyy ulos saakka, eli ne!
9. Yybersuorituksesi mistä olet ylpeä??
Kolmipäiväinen seikkailu-urheilukisa Endurance Quest muistaakseni vuonna 2007.
10. Täytyykö sydänkäpyselläsi olla samantyyppisiä harrastuksia? 
Kyllähän se yhdessäoloa helpottaa ;)
11. Pyörä, auto, bussi vai joku muu/ ja minkä merkkinen?
Kaikki käy! Lemppari pyörämerkki on Trek, automerkki VW ja bussi on nyt se mikä sattuu kohdalle :D

Annan haastekysymykset:
1. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Mitä muuttaisit? Perustele.
En. Olisin hoikempi.
2. Kesä? kevät? talvi? vai syksy? perustele.

Kesä! Silloin saa aurinkoenergiaa, on ihanan ruskettunut eikä tarvitse kiskoa järjetöntä kasaa vaatteita päälle :D
3. Mitä tekisit ihan ensimmäisenä jos voittaisit lotossa päävoiton?
Ostaisin jotain mistä olen pitkään haaveillut ja hankkisin sijoitusneuvojan :D
4. Mikä on hulluinta mitä olet tehnyt?

Kolmipäiväinen Endurance Quest -seikkailu-urheilukisa muistaakseni vuonna 2007.
5. Mitä "hullua" haluaisit vielä elämäsi aikana tehdä/kokea?
Hankkia lapsia :D
6. Jos saisit käyttöösi aikakoneen, niin minne aikaan matkustaisit ja miksi?

1000 vuotta eteenpäin! Historiaa voi lukea kirjoista, mutta kukaan ei tiedä tulevaisuudesta, joten se olisi jännittävää ja hyödyllistäkin!
7. Suurin haaveesi/unelmasi?

Tällä hetkellä valmistua ja saada unelma työpaikka sekä läheisille ihmisille pitkä ja terve elämä.
8. Mitä suunnitelmia kesäksi 2013?
Kesätöitä, matkustelua, treeniä ja toivottavasti aurinkoa.
9. Mitä suunnitelmia vapuksi? aiotko pukeutua naamiaisasuun, minkälaiseen?

Teekkarivappu ja piknik ystävien kanssa! Aion pukeutua teekkarin vappuasuun eli haalareihin ja teekkarilakkiin :P
10. Oletko onnellinen?

Olen.
11. Matkustaisitko kuuhun jos tulisi sellainen ilmainen tilaisuus?
Ehkäpä, vaikka se ekologisista- ja turvallisuussyistä arveluttaisikin. Sekä siitä, että olen joutunut just koulussa opiskelemaan NASA:n Challenger onnettomuutta :(


Minä siinä teekkarin vappuasussa :D

Haastekysymykset:

1. Lemppari ruoka?
2. Inhokkiruoka?
3. Lempparimaku palautusjuomassa?
4. Suosikki aerobisen liikunnan muoto?
5. Vapaat painot vai kuntosalilaitteet?
6. 
Lemppari elokuva? 
7. Kumpaan mieluummin, Lappiin vai etelään lomalle? 
8. Lemppari puuha (tai toiseksi lempparein, jos urheilua ei lasketa)? 
9. Mitä on suunnitelmissa kesäksi 2013? 
10. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? 
11. Kuinka usein liikut?

Haastan: AnunAnnunMylifeandsportinJaypeen ja Maakan

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Valkosipuli-rosmariini marinadi kanalle

Tänään innostuin marinoimaan itse kanafileitä! Innostusta edesauttoi se, että mun pääsiäiseksi ostamani rosmariini on yhä hengissä ja IndoorGardenin kasvilampun avulla se vain kasvaa entisestää. Ylimmät oksat ulottuivat jo lähes lamppuun kiinni, joten olihan niille jotain tehtävä!


Kanafileiden marinointi

3 kpl ohuita kanafileitä

Marinadi:
1 dl oliiviöljyä
Puolikkaan sitruunan mehu ja kuori raastettuna (mehua reilu ruokalusikallinen, kuorta reilu teelusikallinen)
3 valkosipulin kynttä murskattuna
Muutama oksa rosmariinia pieneksi pilkottuna
Suolaa
Mustapippuria

Marinadin ainekset sekoitetaan yhteen kulhossa. Sitten joukkoon lisätään kanafileet ja pyöritellään niitä marinadissa. Kaadetaan koko komeus muovipussiin ja jätetään huoneenlämpöön marinoitumaan vähintään puoleksi tunniksi. Mikäli haluaa pidemmän ajan marinoida (esim. yön yli), kannattaa luonnollisesti fileet laittaa jääkaappiin ;)



Annoin kanojen muhia marinadissa reilut kaksi tuntia. Tällä ohjeella kanan makua hallitsi sitruuna. Kuitenkin sopivalla tavalla eikä liian läpitunkevasti. Kanan seurana oli vihersalaattia ja uunissa hieman liian kauan viihtyneitä juureksia: bataattia, punajuurta ja perunaa.

Täydellinen kauluspaita!

Jee! Löysin tänään Stockmannin Hulluilta Päiviltä täydellisen kauluspaidan! Mun olkapäät on niin leveät, että mun on tosi vaikee löytää hyvin istuvia kauluspaitoja. (Kunnon first world problem:D Oottehan nähny niitä videoita? Tässä yksi tosi hyvä!) Säännöllinen saliharjoittelukaan ei nyt suoranaisesti auta olkapäälinjaa kaventamaan :D


Yleisesti ottaen kaikissa kauluspaidoissa on ihan liian kapeat hartiat mulle, jolloin olkapäiden kohdalta paita rypyttyy ikävästi - en kestä sellaisia paitoja! Onneksi on Tommy Hilfiger. Hilfigerin kauluspaidat istuvat mun olkapäihin paremmin kuin hyvin :) Miinuspuolena tässä on vain se, että Hilfigerin paidoista joutuu pikkasen enemmän maksamaan... Löysin tänään kuitenkin HP:n näytekappaleiden myyntiosastolta just mun kokoisen kauluspaidan alle puoleen hintaan normaalihinnasta - supeeeer!

Tsekatkaa olkapään istuvuus :D Haha oon niin fiiliksis ku harvoin löydän istuvan kauluspaidan!

 Ahh ja mitä yksityiskohtia!



Onko muut uskaltautuneet HP:ille? ;)
PS. älkää pelästykö, en ajatellut vaihtaa alaa muotibloggariksi :D

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Uusi banneri!

Tein uuden bannerin blogille Banner Snack -ohjelman avulla. Mitä tykkäätte? 



Tämä on vähän kokeiluluontoinen banneri, jonka tein ihan muutamassa minuutissa - luultavasti se pian vielä päivittyy, kun innostun lisää muokkailemaan ;)

Mansikoita ja valkosuklaata

Lauantaina teimme jälkiruuaksi sitruunapiirakkaa ja valkosuklaaseen dipattuja mansikoita. Sulatimme valkosuklaan ja nokareen voita mikrossa ja sitten vain dippailimme mansikoita suklaaseen. Sekä valkosuklaa että mansikat ovat kummatkin mun superherkkua, joten ei varmaan tarvitse sanoa, että oli ihan taivaallisen hyvää!