perjantai 26. huhtikuuta 2013

Juoksulenkki!!!

MÄ KÄVIN JUOKSEMASSA! Hurraa! Olipa ihanaa piiiitkästä aikaa <3
Juoksin 40 minuuttia ja 5 km. Oli parasta! Kyllä kuukauden treenitauko tekee ihmeitä, kun ihan tavallinen lenkki tuntuu niin mahtavalta :D

5 kommenttia:

 1. Nyt on ollu kyllä mahtavat säät lenkkeillä! :) Tsemppiä treeneihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ollut! Toivottavasti jatkuvat :) Kiitos!! :) Samoin sulle ihania treenejä!

   Poista
 2. moikka :)Käyn salilla n.3-4 kertaa viikossa ja lisäksi juoksen ja ylensä samana päivä vielä! Onko hyvä vai huono juttu? Pitäiskö juoksulenkit sijottaa eri päiville? Tavotteena on saada lihasta jalkoihin..:) kiitos jos viitsit vastata!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Kuinka pitkiä juoksulenkkejä teet? Jos teet kovin pitkiä, niin silloin juoksu voi haitata lihasten kasvua. Sijoittaisin salin ja juoksulenkit eri päiville! :) Mikäli haluat oikein isot jalat, kannattaa juoksutreenit jättää minimiin lihasten kasvatusvaiheessa ja treenata jalkoja salilla reippaita vastuksia apuna käyttäen :)

   Poista
  2. okei! :) No yleensä just noina salipäivinä juoksen sellasen 5-7km yksin, taikka sit koiran kanssa, se ihan riippuu ajasta ja töistä. Kerran viikossa yritän kuitenkin juosta pidemmän 10-15km. Kävelen myös koiran kans useesti n.5km lenkkejä niinä päivän joina en juokse.. Yhden lepopäivän pidän aina kerran viikossa, joskus 2. :)

   Poista