sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Menoksi!

Istun juuri lentokentällä ja odotan lennon lähtemistä. Pakkasin tänä aamuna viimeiset kamppeet mukaan ja näillä ajattelin pärjätä seuraavat kolme kuukautta. Mukana on työvaatteiden ja kahden tietokoneen lisäksi suunnistus-, juoksu- ja jumppakamat sekä älytön määrä kosmetiikkaa (minkäs sille kiinnostuksilleen mahtaa). Myös päiväpeitto, yhtä asunnon sängynpäällystä piilottamaan, on laukussa sekä viisi pakettia Elovenaa. (Tämä postaus ei ole sponsoroitu, mutta Elovena, I'm here.) Eiköhän näillä yksi ruotsalaistunut suomalainen Pariisissa pärjää.


Löysin siis Pariisista (!!!) suunnistusseuran! Raid Orientation Paris hyvin ystävällisesti vastasi mun kyselyyn ja päästää mut osallistumaan heidän treeneihin syksyn aikana. Mikäli olen tulkinnut heidän ranskankielistä Facebook-sivustoa oikein, heillä on joka lauantaiaamu treenit. Koska on kyse Pariisista, ei varmaankaan kellekään tule yllätyksenä, että treenit on lähinnä sprinttejä kaupunkimaastossa (ainakin postattujen karttojen perusteella). Mustahan voi tulla vielä nopea, kun syksyn käy sprinttailemassa jo lauantai!

Valitsin päivän matkustusasuksi vaatteet, joissa voi hätätapauksessa mennä huomenna töihin - mikäli laukut joutuvat väärään paikkaan matkan aikana.


S vei mut lentokentälle ja matkalla käytiin syömässä. Sattumalta mentiin kahvilaan, jonka teema on Pariisi - miten sopivasti. Kuulema pastat ovat tässä paikassa hyviä, mutta päädyin silti tänään lohisalaattiin ja isoon kahviin.

Matkalla lentokentälle nähtiin lauma peuroja pellolla 

Terkut siis lentokentältä! Finnair ja SAS on kyllä parhaita. Mulla olisi ollut toisena vaihtoehtona lentää tänään Air Francella, mutta kerran, kun sillä lensin ja mulla oli kaksi kiloa liikaa painoa laukussa (ranskalaisia ruokia mm. mausteita, erilaisia tahnoja ja hilloja), jouduin maksamaan 70 e (kahdesta lisäkilosta!). Olin silloin niin väsynyt, että työnsin vain pankkikortin lukijaan sen sijaan, että olisin alkanut laukkujani penkomaan. Finnairilla en ole koskaan joutunut maksamaan, jos on ollut hieman ylipainoa, enkä tänään myöskään SAS:lla, vaikka toinen laukku painoi lähes kolme kiloa enemmän kuin oli sallittu. #ILOVENORDICS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti