sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Suunnistusta ja Västerås Dinner Club


Me oltiin eilen suunnistamassa. S halusi ottaa perheen sisäisen kisan ja osallistuttiin samaan avoimeen sarjaan paikallisissa aluemestaruuskisoissa. Mä lähdin ekana metsään ja S odotti kymmenisen minuuttia ennen lähtöä. Mun kilpailuvietti nousi pintaan ja pingoin niin nopeesti kun vaan jaloista irtosi ja niin tarkasti kuin pää toimi. Ja näin mä VOITIN KUNTOSARJAN!


Tätähän sitten juhlittiin Hamburgerietissa. Jos olette joskus Västeråsissa, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Sieltä saa gluteenittomia, vegaanisia ja ihan mitä vaan haluaa hampurilaisia! Omani otin bataattiranskiksilla höystettynä. Nams!


Viime viikonloppuna oli S:n synttärit ja annoin lahjan yhtenä osana ravintolaillallisen Västerås Dinner Clubilla ja eilen oli aika lunastaa lahja. Ravintola on avoinna ainoastaan perjantaina ja lauantaina, kerrallaan raflaan otetaan ainoastaan 12 asiakasta. Ravintola on yhden miehen pitämä, hän hoitaa kaiken ruoanlaitosta tarjoiluun. Hän onnistui tarjoilemaan meille 10 aterian illallisen ihanassa tunnelmassa. Alla hieman sneekpeakia annoksiin.


Västerås Dinner Club oli kyllä ihan loistava kokemus. Suosittelen!

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu!


2 kommenttia:

  1. JES! Kuntosarjan voitto on niin huippua!! Onnea!!

    VastaaPoista
  2. No mutta Anu KIITOKSIA! Ihanaa kun arvostat tätä saavutusta :)))

    VastaaPoista