lauantai 16. syyskuuta 2017

Perjantain lenkki

Kävin eilen viimeistelemässä hommat töissä, delegoin tekemäni todo-listat ja vaihdoin kuulumiset kaikkien kanssa. Ajattelin, että tähän olisi mennyt noin parisen tuntia aikaa, mutta vierähtihän siinä officella se kuusi tuntia. Mutta nyt on kaikki tehty ja voin vaihtaa rennoin mielin seuraavaan koetukseen.

Eilen oli täällä ollut aurinkoinen sää koko aamupäivän ja lähdin suoraan töistä lenkille. Noh, aamupäivän aurigosta ei ollut tietoakaan, kun suljin auton ovet ja otin ensimmäiset juoksuaskeleet. Ajattelin, että eihän tässä varmasti kauaa sada, kun on ollut koko päivän niin hieno sää. Sitten alkoi sataa enemmän. Ja sitten vielä enemmän. Lopulta tuntui kuin olisi suihkussa ollut. Hölköttelin kuitenkin reilun 5 km iltapäivälenkin. Kun tulin autolle ja olin saanut lämpimiä vaatteita päälle, aurinko alkoi paistamaan. Ja se on paistanut koko illan. Eli onnistuin juuri sen päivän ainoan hetken olemaan juoksupolulla.

Ajelin vielä lenkin jälkeen Åsbyn lähiruokakauppaan hakemaan ruokaherkkuja viikonlopuksi. Sieltä löytyi villisian file! Nami, siitä tulee hyvä lounas viikonlopulle.


Ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti