keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Viikon kesken ajatuksia lentämisestä ja sykemittareista

Tänään on ollut raskas päivä. Pitkän työpäivän päätteeksi lähdettiin kevyelle iltakävelylle. Joskus tulee niitä päiviä kun on vaan paljon, ja vähäiseksi jääneet yöunet ei auta asiaan yhtään.



Onneksi loppuviikon kalenterissa ei ole paljoa ohjelmaa, mutta ensi viikolla tulee sekin kuitattua, kun  tämä lentopelkoinen joutuu käymään neljässä maassa kuuden päivän aikana. Mä en ole aina ollut lentopelkoinen, enkä tiedä mistä se on nyt tullut. Toivottavasti seuraavan reilun viikon lennot menee tasaisesti ja mukavasti, niin saisin lievitettyä tätä tilaa itsessäni. Onko siellä muita, jotka ei niin kovasti lentämisestä pidä? Erityisesti olisi mielenkiintoista kuulla kommentteja ihmisiltä, jotka pitävät lentämistä erityisen epämiellyttävänä, mutta kuitenkin lentävät. Itse kuulun nimittäin juuri siihen kategoriaan, joka ei halua elämäänsä rajoittaa sillä ettei lentäisi, mutta kuitenkin lentäminen ei mitenkään tunnu miellyttävältä ajatukselta.



Mulla se inhottavin ajatus on kun itse ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa menoon, kun lentää toisen kyydissä. Autolla ajaminenhan vaan varmaan ainakin miljoona kertaa vaarallisempaa kuin Euroopassa lentäminen, mutta se oman kontrollin puuttuminen tekee siitä epämiellyttävää. Tällä traktorilla ajelu on taas ihan mukavaa :)



Mulla on muuten kuvissa kaksi sykemittaria, yksi kummassakin kädessä. Ostin nimittäin uuden, ranteesta sykettä mittaavan kellon. Kellossa ei ole mitään muuta vikaa, mutta se näyttää tosi korkeaa sykettä. Olen tässä pari viikkoa jo miettinyt, että pitäiskö mun varata aika terveyskeskuksesta tarkastamaan mun sydän kun se lyö niin nopeaan tahtiin. Mutta tänään lainasin S:n, myös ranteesta mittaavaa kelloa, ja se näytti sellaista sykettä, mikä tuntuu olevan lähempänä (tervettä) todellisuutta. Harmin paikka, en jaksaisi reklamointia, mutta pakko nyt tehdä se.

Toivottavasti muilla on ollut hauska viikko!

P.S. Käyn kyllä säännöllisesti suihkussa, mutta itseruskettava loistaa poissaolollaan putipuhtaista käsistä :D Terveisin, Ympärivuotisesti-ruotsalaisten-ruotsalaisten-joukkoon-sulautumista-yrittävä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti