lauantai 30. syyskuuta 2017

Pariisin arkea ja kurkkukipua

Mun uusi työkaveri ja hyvä uusi ystävä lopetti eilen täällä konttorilla. Meillä ehti olla oikein hauskat kaksi viikkoa, miten niin nopeasti voikaan ystävystyä! Mutta kun hengaa konttorilla, reissussa ja afterworkillä yhdessä ja kun kemiat natsaa niin mikäs siinä. Surullista kyllä, mutta onneksi hän ei sen pidemmälle kuin Belgiaan lähde. Hän toi tällaisia superhyviä minileivoksia töihin, ranskaksi sanottuna tämä leivos kuulostaa mun korvaan suchette, mutta oikeaa nimeä en kyllä tiedä...


Tiedättehän bullshit bingon? Kerroin tästä työkaverilleni tällä viikolla ja hän ei meinannut saada lausetta esitykseen valmiiksi kirjoitettua naurultaan. Hän nimittäin käyttää vaikka kuinka paljon näitä bullshit sanoja, joilla voi täyttää minkä tahansa esityksen sanomatta mitään asiaa. Aloitettiin oman bullshit bingon tekeminen. Tästä tulee vielä täydellinen joku päivä.


Käytiin eilen kaksistaan afterworkillä työpaikan lähellä olevassa irlantilaisessa pubissa. Tilasin salaatin, mutta siihen päälle oli isketty jotain rasvassa paistettuja suolaisia paloja.



Tunsin jo eilen töissä itseni tosi väsyneeksi ja hieman kurkkukipuiseksi, joten tänään jätin suunnistuksen välistä. Meillä olisi tänään ollut kisat, mun sarjassa olisi ollut kaksi noin 2 km sprinttiä. Hieman liikaa kurkkukipuiselle. Onneksi olen oppinut kuuntelemaan kroppaa ja tekemään niin kuin kroppa sanoo.


Kävin kuitenkin tänään pitkällä kaupunkikävelyllä, jonka lomassa söin ranskiksia Big Fernandissa, shoppailin Massimo Duttilla ja kävin tutustumassa pariin pariisilaisten ystävieni suosittelemiin vaatekauppoihin (Comptoir des Cotonniers ja Des Petits Hauts). Kahdesta viimeisestä en kuitenkaan ostanut mitään, mua ei vaan kiinnosta ostaa kalliita vaatteita, jotka on tehty Kiinassa. Kiinassa vaatteiden valmistus ei aina ole kovin eettistä, joten olen alkanut ostaa parhaani mukaan Euroopassa valmistettua, jossa jonkun lainen lainsäädäntö on varmistamassa työoloja, vaikka ei ne Euroopassakaan aina niin hyvät ole.


Kävelin tänään Louvren ohi, siellä pitää kyllä käydä tässä joku päivä! Ihan huikea rakennus jo sinänsä.


Kilometrejä "kävelyllä" tuli 15,4 ja askeleita yli 20 000 puhelimen laskurin mukaan. Huomenna mun pitää muistaa ladata julkisen liikenteen kuukausikortti - täällä nimittäin ei voi ostaa matkakortille 30 päivän lippua vaan ainoastaan kalenterikuukauden mittaisen kuukausilipun. Ranska😅

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti