torstai 21. syyskuuta 2017

Suppilovahverot 60 €/kg


Löysin ruokakaupan. The ruokakaupan. Sieltä saa mitä vaan. Mutta hinnat on myös sen mukaiset. Ruotsalaisia suppilovahveroita 60 €/kg. Googlasin äkkiä, niin suomesta saa sieniaikaan 10 €/kg. Kauppa oli joka tapauksessa La Grande Epicerie ja sain vietettyä siellä tunnin (alla kuva). Ihana paikka. Ostin myös juustoja huomiselle, yksinäisen ihanaan (hope so!) perjantai-illan viettoon.


Illat on kyllä niin lyhyitä tässä Pariisilaisessa rytmissä. Tai ehkä se vaan johtuu siitä, että nukun niin pitkiä öitä. Ihan minimissään voin nukkua sen kahdeksan tuntia mutta mieluiten yhdeksän tai enemmän. Harrastin tänään kuitenkin hyötyliikuntaa ja kävelin puolet työmatkasta kotiin :)


Mä en kyllä totu siihen, että kaduilla on toisaalta kodittomia ihmisiä ja sitten toisaalla (kuten alla oikealla) hotelli, jossa on aseistetut vartijat portilla. Suomessa ei onneksi tälläistä eriarvoisuutta ole kuin Pariisissa. Lisäksi täällä on nyt huimasti nostettu turvallisuustaso kaiken aiemmin tapahtuneen maailman hölmöilyn takia ja täällä näkyy siellä täällä armeijan ihmisiä valtavien aseiden kanssa. Mussa (kuten varmasti monessa muussakin) menee aina kylmät väreet kun niitä näkee.


PS. Lentämisestä vielä. Viime viikon lennot meni oikein hyvin :) Jotenkin luulin vaan, että täällä Pariisin komennuksen aikana mun ei tarvitsisi lentää. Mutta jo ensi viikolle olisikin jo tiedossa reissu Frankfurtiin. Ja lentäen, koska palaveri alkaa niin aikaisin. Huomenna saan tietää menenkö sinne, riippuu siitä onko lentolippuja vielä vapaana niille ajoille kun pitäisi matkustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti