tiistai 15. elokuuta 2017

Kukkakaalipizza

 

Raaka-aineet


Pohja:
- 1 kukkakaali
- 2 kananmunaa
- 3 dl juustoraastetta
- yrttimausteita maun mukaan (mulla hieman Santa Maria Pasta Rossaa)

Täytteet:
- tomaattia
- 3 mozzarellapalloa
- 300g oliiveja

Päälle:
- Oreganoa
- Tuoretta rucolaa

Ohje


Sekoita pohjan ainekset yhteen ja lusikoi pellille leivinpaperin päälle haluamaasi muotoon. Paista 200 C 20 minuuttia.

Lisää täytteet ja anna olla 200 C uunissa noin 20 minuttia tai niin pitkään, että mozzarellajuusto saa kevyesti kullankeltaisen värin reunoilta.


Tämä pizza yllätti huikean hyvällä maullaan. Pelkäsin, että kukkakaalin maku tulee selkeästi esiin, mutta juustoja oli sen verran paljon mukana, että kukkakaalin maku ei ollenkaan tullut esiin. Kohtuullisen rasvaista ruokaa kyllä tämä, ensi kerralla taidankin kokeilla pohjaa ilman juustoa - tai ainakin vähemmällä määrällä.

Herkutteluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti