lauantai 19. elokuuta 2017

Lauantai ja ooppera

Me ajeltiin eilen töiden jälkeen S:n mökille Kopparbergiin. Yes, eli sinne missä Kopparbergin siideri tehdään :) Eilen tehtiin hyvää ruokaa ja mä sain aikamoisen haavan etusormeemi ruokaa laittaessa. S alkaa olla jo huolissaan mun veitsen käytön kanssa, hän laskeskeli, että oli jo kolmas kerta tässä 1,5 vuoden sisään kun olen meinannut irroittaa sormeni. Haavasta tuli niin suuri, että ihon osia en enää ainakaan itse saanut yhteen. Kun perjantai-iltana kuulin uutisista Turun surullisesta tapauksesta, ei mua kiinnostanut lähteä sormen pikkurepeämää ommeltavaksikaan viemään. 

Tänään herättiin aikaisin uuteen päivään. Sateen ropina kuului jo peittojen alle, joten aloitettiin viikonloppu Minions-elokuvaa katsellen. En ollutkaan nähnyt sitä aikaisemmin mutta oli kyllä ihan viihdyttävä! Kun sateenropina rauhoittui kävin heittämässä 50 minuutin powerwalkin metsäteillä. Nettiä ei ollut, joten podcastien kuuntelu jäi siihen ja karhujen ja villisikojen pelottelu lauleskellen alkoi!


Iltapäivällä laitettiin meikit naamaan ja lähdettiin oopperaan! Kopparbergissä järjestetään joka kesä ooppera vanhalla sahalla. Tällä kertaa vuorossa oil Madama Butterfly. Ooppera oli erittäin dramaattinen (kuten asiaan kuuluu) ja meininki oli mahtava. #operapåskäret


Lisää oopperakuvia tulee blogiin, kun järkkärikaapelin unohtanut pääsee kotiin.

Ihanaa viikonloppua <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti