keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jalkatreeni

Olin tänään meidän kuntosalin ryhmäliikuntatuntien mainoskuvauksissa. Great fun! Mutta työtähän siinä joutukin tekemään! Joogaa, pumppia, attackia, combatia, tanssia, kahvakuulaa... :D Olin vielä suunnitellut siihen perään jalkatreenin, joka oli tietty toteutettava! 

Treeni 50min:

Alkulämppänä kolme tuntia hyppimistä ja pomppimista... ;)

1. Prässi 140 kg (Latasin 120 kg painoja tuohon, tuon häkin painoksi arvelin siis 20 kg...vaihtelee vissiin aika paljon minkä verran ne painaa, joten tää on nyt vähän hihasta nykästy), 20 toistoa + heti perään 2x12 kg kahvakuulat käsissä askelkyykkykävely, 15 askelta, 3 sarjaa

Prässi

Vihollinen nro 1: 2x12 kg kahvakuulat

Mä oon alkanu tykätä ihan tosi paljon prässistä! Mikähän mua vaivaa?! Kahvakuulat heti prässin jälkeen on sen sijaan yli-inhottavia, mutta tekee hyvää niin koiville kuin keskivartalollekin :)

2. Supersarjana etu- ja takareidet: etureisilaite 35 kg, 20 toistoa + takareisilaite 50 kg, 20 toistoa, 3 sarjaa

Etureisilaite

Takareisilaite

3. Pohjelaite omapaino + 15 kg, 20 toistoa, 3 sarjaa. Pohkeita en koskaan tee kovin isoilla painoilla, sillä niillä on kokoa jo turhankin paljon omaan makuuni.

Pohjelaite

4. Väsytyssarja pepulle loitontajalaitteella: väärinpäin menevä pyramidi 55 kg -> 40 kg -> 55 kg, jokaista painoa 15 toistoa eli yhteensä 105 toistoa! Voin kertoa että kävely oli heti laitteesta noustuani ankkatyylistä ja sitä se on vieläkin :D Piti tehdä vain pudotussarja, mutta kankussa oli pudotussarjan jälkeen vielä sen verran voimia, että päätin tehdä tämän "käänteispyramidin". Ei ehkä ihan oppikirjan mukainen liikesarja, mutta ainakin meni pylly jumiin!

Loitontajalaite

Väsynyt, mutta iloinen treenaaja :)

PS. Enää ei loman jälkeinen löllö-olo päässyt mukaan salille, jee!

EDIT: onko mun jaloissa jokin vialla? Pohdin nimittäin etu- ja takareisikoukistuksissa käyttämiäni painoja ja löysin mm. tämän keskustelun etu-ja takareisien voimasuhteista. Keskustelussa joku oli todennut, että reiden ojennuksessa käytettävät painot ovat kaksi kertaa suuremmat kuin reiden koukistuksessa. Mullahan tämä meni melkein toisinpäin ja yhtä naama rutussa väänsin kumpaakin... Olisikohan pyöräilijätaustassani selitys, sillä siinä käytetään melkoisen paljon takareisiä, kun poljinta vedetään ylös... Tai sitten yksinkertaisena selityksenä on se, että tein prässin tuohon alkuun. Siinähän ne etureijot saa aikamoista kyytiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti