perjantai 22. helmikuuta 2013

Lepopäivä treenistä lautailun merkeissä

Huhhuh täällä ollaan nyt niin väsynyttä tyttöä että! Tänään oli viimeinen laskupäivä ja lepopäivä treeneistä. Eilinen kului alla olevan kuvan mukaisissa merkeissä, joten nukuimme aamulla pitkään ja vietimme mukavan iltapäivän lumipyryisessä rinteessä!


Jalat alkavat kyllä olla jo tosi väsyneet lautailusta. Eiköhän tuo metsäreiteillä pujottelukin ihan liikunnasta käy, niin on ainakin kroppa kertovinaan tällä hetkellä!
Näitä Lappi-maisemia tulee kyllä ikävä!Vähän piti myös herkutella viimeisen päivän kunniaksi yhdellä mun lemppari herkulla eli berliinin munkilla<3 Yritän pitää terveen suhtautumisen tähän syömiseen, vaikka jonkun mielestä voikin olla kauheaa, että fitness-aiheisessa blogissa esitellään munkkikuvia :D Kalorit kulutetaan sitte hiihtoladulla ja herkku silloin tällöin pitää mielen positiivisena ;)

Huomenna olisi vielä tarkoitus herätä aikaisin ja käydä hiihtämässä Levin ympäri, kun se eilen jäi Levin valloituksen takia väliin. Ensi viikolla sitten taas kunnolla treenien pariin! Joululoman jälkeen oli kyllä niin ankea arkeen paluu, toivottavasti nyt sujuu paremmin :)

2 kommenttia:

  1. Ei oo paha joku munkki tääl blogissa:D Mullaki on kaikennäköst herkkuu välil :D Ja just äsken söin suklaata omomomo=D Hyvää tuo berliininmunkki kyl :)

    VastaaPoista
  2. Jes jes! Just oikee asenne!! :) Eipä sitä vaan tiiä kuinka tiukkapiposia ruokailijoita lukijakunnasta löytyy, mutta hyvä kuulla, että ei! :D Suklaa rulez! :P

    VastaaPoista