torstai 21. helmikuuta 2013

Levitunturin valloitus!

Tänään oli tarkoitus hiihtää Levin ympäri, mutta innostuinkin kiipeämään Levitunturin päälle. Merkitsin alla olevaan karttaan vaaleanpunaisella reitin, minkä hiihdin. Matkaa ei kertynyt kovin montaa kilometriä, mutta nousua riitti senkin edestä! Pepussa ja pohkeissä kyllä poltteli mukavasti. Nousu sujui mukavasti, mutta alastulo eturinnettä pitkin olikin sitten jo toinen tarina :D Pikkupojatkin nauroivat katketakseen mun väärälle suksivalinnalle, kun könysin alamäkeä haperolla auraustyylillä... Yhteensä lenkkiin meni 1h 20min.


Oli tuulinen, lumisateinen ja sumuinen päivä kuten kuvasta näkyy. Kuva läheltä Levitunturin huippua, Tuikku-ravintolan edestä. 

Näillä eväillä tankkasin ennen lenkkiä. Tässä lounaassa ei ollut sen kummenpaa suunnittelua - sitä vaan lautaselle, mitä kaapissa oli jäljellä ;) Kivan värikäs lounas siitä kuitenkin syntyi!

Eilen piti käydä Cheekin keikalla, mutta keikka pidettiinkin lasten limudiskossa, joten jäi väliin :D Menimme kuitenkin Rock Cafe Wanhaan Poroon viettämään iltaa ja siellähän se Cheekkikin oli!

2 kommenttia:

  1. Sukset olisi niin kiva juttu! Tälle talvelle varsinkin miettinyt, mutta vielä ei ole tullu ostettua.. Josko ensi vuonna sitten. Länsi-Suomen talvesta ei kyllä koskaan tiedä, että millainen talvi sieltä tulee. :S

    VastaaPoista
  2. Suksilla saa kyllä tehtyä hyviä pitkiä treenejä! Se on kyllä ihan totta, kun tuosta lumesta ei koskaan etukäteen tiedä...mutta kyllä sitä joka talvi ainakin joitakin viikkoja on :) Osta ihmeessä sukset! Tosi hyvää koko kropan liikuntaa!

    VastaaPoista