sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Projekti vatsa

Kävin reilu viikko sitten InBody-kehonkoostumusmittauksessa ja tulokset näyttivät, että keskivartaloon on kerääntynyt suurin osa koko kehon rasvoista. Tästä suivaantuneena ostin heti purkin CLA:ta ja tein samana päivänä kahdet överivatsapuntit - todella järkevää, heh! Tavoitteena on nyt sulatella vatsamakkaroita kesään mennessä pois. Alla kuva masun nykytilasta ja tavoitekuva :)

Maha nyt...                               ...tavoite! (Kuva: we<3it)

Suunnitelma kesämasun toteuttamiseksi: muiden treenien ohella joka kolmas päivä tiukka vatsatreeni, terveellistä ruokaa ja aamuaerobista läskiä sulattamaan. Jossakin vaiheessa ajattelin myös sekoittaa pakkaa tekemällä tiukat vatsatreenit kolmena päivänä putkeen repimällä oikein kunnolla lihaksia hajalle ja sitten antaa vatsojen levätä 7 päivää (tämän vinkin bongasin Muscle&Fitness-lehden uusimmasta miesten numerosta).

Päivittelen nyt kevään mittaan tänne blogiin kuvia kesämasun rakentamisen edistymisestä (ja sitä edistymistä olisi suotavaa tapahtua!!!!!). Edistymistä voi seurata "kesämasu" -tunnisteella.

Mitä muita neuvoja kesämasun saavuttamiseksi?

PS. samat shortsit on jo! ..jos hankkisin punaisena, niin näyttäisikö masu tuolta?
PPS. oikeanpuoleisen kuvan rusketuskaan ei olisi pahitteeksi ;)

10 kommenttia:

 1. Mun silmään sun maha näyttää jo nyt aika hyvältä, joten ihan varmasti kesään mennessä vatsa on tosi timmissä kunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta tsemppikommentistasi! :) Omasta mielestä tuntuu, että kehitys on tyssääntynyt, mutta tämä antaa voimia jatkaa treenaamista!

   Poista
 2. haluaisitko laittaa jotain tuloksia, esim. sun rasvaprosentti?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! En nyt osaa muita "tuloksia" tähän laittaa, mut mun rasvaprosentti on 17,9 pari viikkoa sitten tehdyn InBody-mittauksen mukaan :D

   Poista
  2. Ja suurin osa siitä on siellä keskivartalon seudulla...buu!!!

   Poista
 3. Nimenomaan toi sun vatsas on tavoittelemisen arvoinen! :) kuulostaapa mielenkiintoiselta toi muscle&fitnessin vinkki. Täytyy varmaan itsekin vilkaista kyseistä artikkelia

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos kaunis ihanasta kommentistasi<3 Joo toi oli kieltämättä aika mielenkiintoinen! Se oli siinä M&F lehden miesten versiossa!

  VastaaPoista