maanantai 18. maaliskuuta 2013

Aloittavan opas salitreeniin!

Lukijan toiveesta ajattelin kirjoittaa mun treenivinkit salitreeniä aloittavalle! Kirjoittamisen aloitettuani huomasin, että juttua tulee niin paljon, että teen pienen "Aloittavan opas" -sarjan postauksia liittyen salitreenin aloittamiseen. Nämä postaukset löytyvät niinkin osuvalla tunnisteella kuin "Aloittavan opas" :D 

Aloittavan oppaan ensimmäisessä osassa käsittelen treenin syklitystä eli sitä miten sijoittaa treenit kuukausitasolla ja miten rytmittää treeni- ja lepojaksot. Toisessa osassa kirjoitan vinkkejä lihasryhmien jakamisesta eri salitreenipäiville treeniä aloittavan kannalta. Kolmannessa osassa esitän esimerkkiohjelmia salitreeniin ja viimeisessä osassa kirjoitan ruokailusta ja lisäravinteista salitreeniä aloittavan kannalta. 

we<3it
Nämä kaikki vinkit tulevat luonnollisesti olemaan mun omien kokemuksien kautta peilattuja vinkkejä. En ole mikään alan ammattilainen, mutta vankka harrastepohja kuitenkin löytyy ;) Aiheeseen kun varmasti on niin monta näkökulmaa kuin on treenaajaakin ja se on hyvä niin, sillä itse kunkin kroppa toimii aina omalla tavallaan, vaikka peruspilarit treenaamisessa samoja ovatkin. Siksi otan supermieluusti kommentteja vastaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti