tiistai 26. maaliskuuta 2013

Voinmakuista popcornia

Olen yrittänyt löytää vähäkalorisia herkkuja tälle ajalle, kun joudun olemaan treeni-/liikkumiskiellossa. Onneksi Finnkinoon on tullut takaisin popparimausteet, jotka olivat hetken aikaa pois myynnistä jonkin EU:ssa kielletyn ainesosan takia. Tilalle on nyt tullut suomalaisia popparimausteita kivan iso valikoima. Plussaa saa Finnkino myös siitä, että nyt mausteita saa ostettua pienemmissä pakkauksissa kuin ennen. Mausteet maksavat 3,95€ / 120g purkki. Mulla on nyt voinmakuista, niin hyvää suolaisen makeaa herkkua :) Käytettiin tätä tänään myös kanan maustamiseen, kun tehtiin kaverin kanssa kanasalaattia - toimii hyvin siinäkin!
2 kommenttia:

 1. voin kertoa että popcorni ei oo terveellistä ellei sitä ole tehty itse kattilassa (tai popparikoneessa) maissijyvistä. Noi pussipopkornit sisältää ihan älyttömän kimpaleen rasvaa ynnä muita lisäaineita.
  Kannattaa ehdotomasti kokeilla ostaa pelkkiä maissijyviä ja popata itse kattilassa! Pystyy rasvan määrää kontrolloimaan paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukapa tässä terveellisestä puhuikaan :D Vain vähäkalorisesta ;) On se vähäkalorisempaa vetästä pussi popparia ku purkki benandjerry'siä ;) Ostin just toissapäivänä myös ihan pelkkiä maissijyviä ja niissä kaloreita on 350 kcal/100g, kun näissä valmiissa pussipoppareissa on 410 kcal/100g, joten aaaikas samoissa lukemissa kyllä mennään kun sinne kattilaankin pitää öljyä laittaa (ellei sitten kotoota löydy semmosta ilmapuhalluskonetta..). Se siinä tietysti on erona, että kotona tehdessä voi käyttää just sitä öljyä mitä haluaa!

   Poista