perjantai 1. maaliskuuta 2013

Dieettiruoka feat vihreä thai curry

Tein eilen uuden tuttavuuden ruokakaupassa. Uskaltauduin ensimmäistä kertaa ostamaan Fine Foodsin Spice Up! -kastiketta. Thaimaalaisen ruoan ystävänä valitsin thaimaalaisen vihreän currykastikkeen. Kaikki Fine Foodsin kastikevaihtoehdot löytyvät täältä.



Vihreä thai curry koostuu suurimmaksi osaksi sitruunaruohosta. Kastikkeessa on makuuni juuri sopivasti tulista potkua, mutta kaikkein herkimpien ei ehkä kannata puolta purkkia pihvin päälle iskeä ;) Kastike on melko voimakassuolainen, joten lisäsuolaa ei ruokaan tarvitse lisätä. Tahna on hyvin vähäkalorista. Koko purkissa on vain 58 kcal ja yhtä annosta ruokaa maustamaan riittänee ihan ruokalusikallinen, joten tämä on oiva apu antamaan makua esimerkiksi dieettiruokiin.


Käytin vihreää currykastiketta kalkkunafilettä maustamaan. Paistoin kalkkunafileen kuumalla pannulla ja levitin tahnaa kypsän fileen päälle paistamisen loppuvaiheessa. Tarjoilin itselleni kalkkunan lisukkeena limellä höystettyä parsakaalia. Tosi hyvää! Mä jäin kyllä tähän heti kerrasta koukkuun ja aion kokeilla muutkin Spice Up! -kastikkeet läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti