perjantai 29. maaliskuuta 2013

Lampaan ulkofile pensaspapupedillä

Tänään kokkasin lampaan ulkofilettä. Fileet olivat valmiiksi marinoituja rosmariinilla ja valkosipulilla. Lisäsin kuitenkin paistovaiheessa pannulle tuoretta rosmariinia ja valkosipulia lisämakua antamaan. Tuore rosmariini tuoksuu niin huumaavan  hyvältä!


Lampaan lisukkeeksi keitin ystäväni suosituksesta pensaspapuja.


Nomnomnom herkkufileet pannulla!Lampaan ja papujen seurana punaviinikastiketta, toimii!

2 kommenttia:

 1. Heippa! Kyselisin että kuinka usein pidät herkkupäivän? Ja mitä yleensä sillon syöt?:) entäpä montako kaloria suunnilleen syöt päivässä? Kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jaa-a... Mulla ei kyllä ole säännöllistä herkkupäivää käytössä. Olen kyllä pohtinut, että sellainen voisi tehdä hyvää. Yleensä herkuttelen silloin, kun herkkuja on tarjolla esim. jos olen kylässä tai jos mulla on kavereita käymässä. Joskus harvoin herkuttelen illalla esim. jätskillä, mutta yritän pitää ruokavalioni mahdollisimman terveellisenä. Joskus ennen mättäsin hirveitä määriä suklaata, silloin kun oli herkkuhetki, mutta nykyään olen ymmärtänyt, ettei siitä seuraa mitään hyvää, joten vältän viimeiseen asti megamässäämistä :D Mulla on käytäntönä tällä hetkellä, että silloin kun tekee mieli jotain tosi hyvää, niin kannattaa sitä myös syödä - muuten se jää päivätolkulla kummittelemaan takaraivoon! Yleensä herkuttelen lähinnä silloin, kun tarvitsen lisämotivaatiota kouluhommiin ja deadline on lähellä :D Silloin voi kyllä helposti mennä levyllinen esim. Pandan valkosuklaata ;)

   En ole lähiaikoina laskenut kalorisaantiani ollenkaan, mutta voisin karkeasti veikkailla, että se sinne jonnekin 2000 kcal tienoille per päivä yltää. Kannattaa laskea oma perusaineenvaihdunta jollakin netistä saatavissa olevalla laskurilla ja lisätä siihen päivän liikunnat, niin silloin ei voi itselle arvioitu, sopiva kalorisaanti paljoa heittää!

   Mikä sulla on tavoitteena oman syömisen suhteen? :)

   Poista