perjantai 8. maaliskuuta 2013

Vatsatreeni

Tein viime tiistaina vatsatreenin keskittyen suoriin ja vinoihin vatsoihin. Vatsat olivat yllättävän väsyneet edellispäivän voimapyörärullailuista (4xuupumukseen). En muista koska viimeksi olisi ollut yhtä tukalaa treenata vatsoja, kun tuntui että jo muutaman toiston jälkeen oli ihan puhki ja oli pakko vaihtaa pienempiin painoihin.

10 kg levypaino on hyvä kaveri vatsoille ;)

Vatsatreeni salilla 45 min:

Verkat 10 min hiihtolaitteella ja vatsoja ilman painoja.

1. Puolisupersarjana suorat vatsat istuen bosupallon päällä, jalat jumppapallon päällä 10 kg levypaino niskan takana, uupumukseen + 5kg levypaino niskan takana, uupumukseen + vinot vatsat kiertäen vartaloa puolelta toiselle maassa istuen 10 kg levypaino sylissä, uupumukseen.

2. Vinot vatsat TRX-nauhojen avulla. Liike tapahtuu vetämällä polvia vuorotellen kohti kumpaakin kyynärpäätä pitäen kämmenet maassa ja jalkaterät TRX-nauhoissa. 15 toistoa per puoli, 3 sarjaa.

3. Suorat vatsat roikkuen renkaissa. 10 toistoa, 4 sarjaa.

4. Suorat vatsat alataljassa. 7,5 - 10 kg voimien mukaan, 2 sarjaa uupumukseen.

Aina mukana salilla: juomapullo ja treenivihko! Treenivihkoja on nyt oikein kaksin kappalein, kun vanha tuli täyteen, mutta sitä on pakko kuljettaa mukana, koska muuten en millään muistaisi käyttämiäni painoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti