keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pikavatsatreeni


Koska olen tavallinen ihminen ja mulla on treenaamisen lisäksi töitä, koulua ym. tein tänään pikatreenin kiireiden välissä. Alun perin piti mennä tekemään kouluhommia koululle, mutta koska olen treeniaddicti ja liikunta on mulle melkein yhtä tärkeää kuin syöminen ja nukkuminen, käväisinkin salilla :D Lähdin töistä puoli kolme ja 16.15 alkoi luento, joten siinä välissä ehdin tehdä pikapika vatsat salilla! Treeni oli todella lyhyt, saliosuus kesti 20 min, jonka lisäksi juoksin salille ja takaisin kotiin eli yhteensä 30min. Mutta tulipahan jotain tehtyä ;)

Treeni 20min:

1. Supersarjana: TRX suorat vatsat, 10 toistoa + alavatsat pallon avulla, 10 toistoa / 3 sarjaa


2. Supersarjana: Suorat vatsat bosu- ja jumppapallon sekä 10 kg levypainon avulla, 10 toistoa + kierrot vartalon ympäri, jalat ilmassa 10 kg levypainon avulla / 3 sarjaa

Peppu bosun päälle, levypaino niskan taa ja jalat puolapuiden väliin!

Salin ulkopuolelta nappasin paniikkikiiressä kuvan kellosta, kun aikaa oli 35 min luennon alkuun! Vielä pika suihku ja meikin fiksaus. Onneksi sekä sali että koulu ovat lähellä!


Nam nam välipalaa juoman muodossa!


Että kyllä sitä ehtii treenata miniaikataulullakin, jos vaan on hinkua :D

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No sanoppa muuta ;) Itse teen yleensä vain vatsat TRX:n avulla, mutta voisin hyvin laajentaa sen käyttöä muihinkin lihasryhmiin!

      Poista