tiistai 26. maaliskuuta 2013

Korealaista porkkanasalaattia, hedelmiä ja paranemista

Ihanat ystäväni kävivät tänään kylässä ja toivat mun superherkkuja eli korealaista porkkanasalaattia ja ison kasan hedelmiä<3 Tutustuin tähän korealaiseen porkkanasalaattiin viime kesänä samaisen ystäväni tuodessa sitä grillausiltaan. Pohjana tässä salaatissa on porkkanaraastetta ja makua tuomassa öljyä, etikkaa, soijakastiketta, pippuria ja muita mausteita. Maultaan tämä on raikas ja samaan aikaan makea ja tulinen. Aivan huippuhyvää ja vielä terveellistä!
Lisäksi sain tämän valtaisan kasan hedelmiä! Hyvä kun juuri ja juuri mahtuivat mun hedelmäkoriin :D


Arpi on lähtenyt paranemaan tosi hyvin eikä ole vuotanut yhtään. Huippu lääkäri oli tuolla Lahdessa! :) Aikalailla lepäillessä on nämä päivät kuitenkin menneet. Kävelykin on tällä hetkellä saman vauhtista kuin 80-vuotiaalla lonkkavaivaisella. Alan kyllä jo nyt katsella maailmaa vähän toisin silmin, kun huomaan itsestäni, että ei se liikkuminen pelkästä tahdosta ole kiinni. Normaali kauppareissu tohon lähikauppaan kestää multa 15 min ostoksineen, kun eilen vastaavaan meni 40 min. Kauppareissun lopussa huomasin ollessani melkein jo kassoilla unohtaneeni ostaa kurkkua. Ekaa kertaa ikinä en vaan jaksanut raahautua sinne pikkukaupan alkupäähän hakemaan sitä kurkkua, vaan jäi ostamatta :D 

En tosiaankaan uskalla laittaa tänne kuvaa siitä haavasta, sillä puolet lopettais varmaan blogin lukemisen siihen pisteeseen, sen verran kamalan näköistä sotkua se oli :D Mutta siis hetkeen ei siis ole luvassa treenipostauksia, ainakaan omista treeneistäni... ;) Mutta tätä on hyvä parannella näitä ihania hedelmiä mutustellen!

9 kommenttia:

 1. Ikävä tuo juttu mitä kävi sulle, kun luin aikasempia postauksia. :( Koita parantuu niin pääset taas treenaa! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä tollasta porkkanaraastetta voi ostaa? Kuulostaa namilta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meillä päin saa ainakin Baltian kaupasta (http://www.baltiankauppa.com/)! Varmaankin myös muista virolaisista/venäläisistä kaupoista :) Kannattaa kokeilla! Ja jos ei lähiseudulta löydy, niin sitähän voi kokeilla tehdä itse! :)

   Poista
  2. Taidankin kokeilla tehdä sitä pian itse! Ainakin hesarin sivuilta löytyi ohje:
   http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/Korealainen+porkkanasalaatti/a1349752873508
   Pippuria kyllä tähän ohjeeseen vielä lisäisin!

   Poista